spot_img
spot_imgspot_img
28.8 C
Vaslui
02-iun.-2024

Copil fãrã copilãrie…abuzat sexual de tatã si bãtut de asistentul maternal

- Advertisement -

Drama unei fetite de 9 ani

REVOLTÃTOR: Fetita batjocoritã de propriul tatã a fost datã în grija unui asistent maternal care a lovit-o. Instanta a decis apoi ca micuta sã se întoarcã în familie, unde tatãl a abuzat-o din nou!

TRIST…Destin crunt, cu bãtãi si abuzuri sexuale pentru o fetitã de doar 9 ani din Bârlad. Micuta a îndurat umilinte, batjocurã si bãtãi, la vârsta la care fetitele de seama sa încã se mai joacã cu pãpusile. Calvarul fetitei a început în iulie anul trecut, când tatãl sãu natural a încercat sã o violeze. Individul s-a masturbat în fata sa, a început sã o pipãie si apoi a încercat sã o violeze. Speriatã, fata a mers într-un suflet la mama sa, care a alertat imediat politia. Minora a fost încredintatã unui asistent maternal din Husi. Si de aceastã datã, soarta i-a fost potrivnicã. Asistentul maternal se purta urât cu ea si frecvent micuta era tinta violentelor celui care era plãtit sã aibã grijã de ea. Fetita s-a plâns de comportamentul asistentului maternal, iar instanta a decis ca aceasta sã se întoarcã în familiei. Astfel, cu concursul judecãtorilor, micuta a ajuns, din nou, în bratele tatãlui violator. Cosmarul fetei pare sã nu se mai sfârseascã. Individul era cercetat în stare de libertate pentru abuz sexual asupra fiicei sale, dar asta nu l-a împiedicat sã o batjocoreascã din nou. Si de aceasta datã, fata a tipat, s-a zbãtut si a reusit sã scape din mâinile sale. Tatãl cu chip de monstru a fost ridicat de politisti si prezentat în fata instantei, care a decis sã fie arestat pentru 30 de zile. Fetita stã acum cu mama sa, care nu este capabilã însã sã o îngrijeascã. Locuieste într-o camerã obscurã, fãrã curent electric si nu are niciun venit, decât alocatia copilei.

Copilãrie sumbrã pentru Mãdãlina, o fetitã de 9 ani din Bârlad. Micuta s-a nãscut într-o familie destrãmatã, cu un tatã care trãieste în concubinaj cu mama sa si care nu a recunoscut-o la nastere. Femeia, Lucretia Batistã, mai are patru copii, toti se aflã însã în grija statului. Aceasta locuieste într-o camerã cu chirie, în conditii improprii, fãrã curent electric, iar singurele surse de venit sunt ajutorul social si alocatia copilului. Ca si cum conditiile inumane în care era crescutã nu erau suficiente pentru a-i umbri copilãria, micuta a fost si victima abuzului sexual al propriului tatã. Copila a trãit momente de cosmar în iulie anul trecut, când tatãl sãu, Stângaciu Cornel, a încercat sã o violeze. Acesta s-a dezbrãcat în fata acesteia si a început sã se masturbeze, iar apoi sã o atingã pe fetitã în zonele intime. Speriatã, Mãdãlina a fugit imediat afarã si i-a povestit mamei clipele de groazã prin care a trecut. Femeia a mers imediat la politie si si-a reclamat concubinul. Politistii au demarat o anchetã si au sesizat Protectia Copilului. Prima mãsurã luatã a fost scoaterea minorei din familie. Initial a ajuns în Centrul de Minori din Bârlad, iar apoi a fost datã în grija unui asistent maternal. Între timp, împotriva lui Stângaciu Cornel, tatãl violator, s-au demarat cercetãri, dar cu suspectul în stare de libertate.

Bãtutã si umilitã de asistentul maternal profesionist, pãtit din banii statului

Soarta i-a fost potrivnicã. În luna august, Mãdãlina a ajuns în grija asistentei maternale, Tabãrã Lenuta din Husi. Ca si cum nu ar fi fost de-ajuns abuzul sexual al tatãlui, fetita a fost pusã din nou la grea încercare. Desi era plãtitã pentru a o îngriji, aceasta a umilit-o pe copilã si a bãtut-o. Fetita s-a plâns de comportamentul asistentei maternale, iar dosarul sãu a ajuns din nou în fata instantei. “Minora a apreciat cã o duce foarte rãu. S-a referit la faptul cã este lovitã de asistentul maternal Tabãrã Lenuta atunci când nu se descurcã la lectii si la faptul cã nu este tratatã cu demnitate. A povestit cu tristete cã nu este lãsatã sã îl atingã pe nepotul asistentului maternal si nici mãcar sã îi ridice jucãria dacã i-a cãzut din mânã. Din discutiile purtate reiese cã minora nu se simte acceptatã de familia substitutivã, se simte umilitã de comportamentul adultilor, îi lipseste dragostea si afectiunea pãrinteascã”, se aratã în motivarea instantei. În urma acestui episod, asistentei maternale Tabãrã Lenuta i s-a retras atestatul si nu mai poate profesa.

Instanta a aruncat-o, din nou, în bratele tatãlui violator!

Dupã patru luni, Mãdãlina a fost nevoitã din nou sã îsi înfrunte tatãl violator. Chiar instanta a aruncat-o iar în preajma bestiei cu chip de tatã. Judecãtorul a decis ca Mãdãlina sã se întoarcã în familie, astfel cosmarul fetei a continuat. Bãrbatul care îi este tatã natural, dar nu a recunoscut-o, a încercat din nou sã îsi silueascã fiica, în acelasi mod. Fata a reusit sã se smulgã din mâinile individului si si-a alertat mama. De data aceasta, tatãl violator nu a mai scãpat.

Stângaciu Cornel, care mai are la activ si douã furturi, a fost ridicat de politisti si deferit justitiei. Vineri, 11 martie, bãrbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta va sta dupã gratii si va plãti astfel pentru faptele sale abominabile.

Mãdãlina va rãmâne lângã mama sa, desi aceasta nu are conditii optime pentru a o creste si educa. Familia va fi însã monitorizatã de asistentii sociali, care vor întocmi, timp de sase luni, rapoarte lunare despre evolutia si dezvoltarea copilului, dar si modul în care pãrintele îsi exercitã si îsi îndeplineste obligatiile.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.