spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Şoferul unui microbuz şcolar, acuzat că i-ar fi făcut avansuri sexuale unei eleve de 12 ani

- Advertisement -

Şoferul microbuzului şcolar al Şcolii Gimnaziale Poiana Micului, comuna Mănăstirea Humorului, este acuzat că i-ar fi făcut avansuri sexuale unei eleve de clasa a VI-a.
Şoferul de 63 de ani ar fi „poftit” la eleva de 12 ani, atingând-o pe aceasta în zonele intime şi propunându-i fetei partide pasionale.
Mărturisirile tulburătoare ale fetei au şocat părinţii care imediat au depus o plângere la poliție împotriva angajatului şcolii.
Abătută din cauza celor întâmplate, mama fetei a relatat: „Miercurea trecută, fata a avut de la ora 1 la 2 limba polonă, iar când a terminat a luat microbuzul cu care vine acasă. La un moment dat a rămas în maşină doar cu o singură colegă. Şoferul a rugat-o pe aceasta să coboare şi să culeagă nişte ghiocei, în timp ce s-a apropiat de fata mea. Asta mi-a povestit. A căutat-o la piept, între picioare, a atins-o. Fata disperată ar fi întrebat , la care el i-a spus că o să cumpere prezervative şi vor face treaba aia împreună”.
Scandalul cu iz sexual a fost mutat la Poliţia comunei Mănăstirea Humorului, unde s-au dat declaraţii şi a fost deschisă o anchetă, mai ales că mama fetei susţine că şoferul ar mai fi avut comportamente inadecvate cu mai multe eleve ale şcolii, ai căror părinţi, spune femeia, nu au curajul să declare cele întâmplate.

sursa: https://www.monitorulsv.ro/Local/2016-03-15/Soferul-unui-microbuz-scolar-acuzat-ca-i-ar-fi-facut-avansuri-sexuale-unei-eleve-de-12-ani

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.