spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Un investitor din Rădăuţi, obligat să demoleze un etaj şi balcoanele construite ilegal

- Advertisement -

Un bloc ridicat în ultimii ani în zona centrală a municipiului Rădăuţi a ajuns să fie obiectul unui proces care s-a derulat în instanţele de judecată. Pentru că proprietarul a ridicat piloni pe care urma să apară un al optulea etaj, dar şi pentru că a construit balcoane care nu erau prinse în proiect, reprezentanţii Primăriei Rădăuţi l-au amendat cu 10.000 de lei şi l-au avertizat să respecte legislaţia. Blocul care se poate vedea pe strada Dimitrie Onciul, în apropiere de sediul Poliţiei Muncipiului Rădăuţi, trebuia să aibă nivelul de înălţime S+P+7 etaje.
Vasile Romulus Pascariu, administratorul SC Tower Bild SRL, firma care a construit imobilul, a ignorat prevederile din autorizaţia de construcţie, iar peste cele şapte etaje a pregătit stâlpii prin care urma să fie ridicat un al optulea etaj. Sesizând acest aspect, reprezentanţii Serviciului Urbanism din cadrul Primăriei Rădăuţi au decis în noiembrie 2014 să aplice o amendă de 10.000 de lei. Câteva zile mai târziu, în decembrie 2014, Primăria Rădăuţi a mai tăiat o amendă, tot de 10.000 de lei, prin care SC Tower Bild SRL era sancţionată pentru că executa lucrări de apă, canal, energie electrică şi gaz fără a deţine autorizaţiile necesare.

sursa: https://www.monitorulsv.ro/Local/2016-03-16/Un-investitor-din-Radauti-obligat-sa-demoleze-un-etaj-si-balcoanele-construite-ilegal

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.