spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

Cum i-a prins “Zorro” pe incendiatorii din Murgeni: “la nadã”!

- Advertisement -

INGENIOS …Comisarul-sef Iulian Bîrzu, seful Politiei din Murgeni, i-a prins pe cei trei infractori care au terorizat orasul, printr-o metodã extrem de ingenioasã. Tiganii au cãzut ca pestele: la nadã! Fiind decis sã rezolve cu furturile si incedierile din Murgeni, comisarul-sef Bîrzu a aflat cam cine terorizeazã cu tupeu cetãtenii, fiind în acelasi timp si “ocrotiti” la nivel înalt de un personaj celebru: primarul Ioan Buta. Cei trei suspecti, fratii Apostolache Florin si Costin Emilian si Andrei Marius Marin simtindu-se încoltiti, l-au amenintat pe comisarul-sef, zis “Zorro” cã-i dau foc la masinã, la fel ca si comisarului Dãnut Cojocaru! Când cei trei infractori au “cãlcat pe bec”, furând douã plase de gard vopsite cu var lavabil, dintr-un depozit, a obtinut mandat de perchezitie. La domiciliul acestora au fost descoperite bunuri furate de peste 6000 de lei plus… festile si coctailuri Molotov!

Un oras întreg a rãsuflat usurat ieri, când au fost arestati cei trei hoti: Apostolache Florin, Apostolache Emilian Costin si Marius Andrei Marin. Pentru cã cei trei infractori terorizau efectiv pe cei mai înstãriti, având, din câte se spune, protectia primarului Ioan Buta. Comisarul-sef Iulian Bîrzu, sosit la conducerea Politiei Murgeni doar de douã sãptãmâni, a “prins” din zbor informatiile, aflând cam cine teroriza orasul furând si dând foc. A primit, cum era de asteptat, amenintãrile de rigoare de la cei trei infractori “Bãi nene, îti dãm foc ca si lui Cojocaru”. Cum cu “Zorro” nu prea te joci, infractorii au pus-o bine de tot: la numai douã zile de la incendierea masinii politistului Cristi Dorobãt, “Zorro” i-a prins pe autori! Cum? Simplu si eficient! Le-a azvârlit o “nadã”. I-a pândit zi si noapte si, când în noaptea de vineri spre sâmbãtã s-au furat douã plase de sârmã de gard, de la o societate comercialã, plasele fiind vopsite cu var lavabil, au cãzut si ei în … plasa lui “Zorro”. Sâmbãtã dimineatã, comisarul-sef Bîrzu a obtinut mandat de perchezitie de la judecãtorii bârlãdeni si imediat i-a “cãlcat”! Ce-a gãsit se stie. “Din cercetãrile efectuate de politisti s-a stabilit faptul cã în perioada decembrie 2015- martie 2016, cei trei tineri au sustras bunuri (produse alimentare, cosmetice, plase de sârmã) din incinta a trei societãti comerciale din orasul Murgeni. Prejudiciul creat prin comiterea faptelor este de aproximativ 6.000 de lei”, se comunicã de la IPJ Vaslui.

S-au gãsit dovezi cã sunt incendiatori!

La perchezitiile fãcute, s-au gãsit dovezi cã cei trei sunt si incendiatorii care au speriat orasul dând foc la masinile a doi politisti din Murgeni, dintre care una chiar a fostului sef al politiei din oras, cms. Dãnut Cojocaru. Culmea este cã, desi i-a fost dat foc la masinã, comisarul Cojocaru n-a fost prea eficient în a-i prinde pe tiganii piromani, ceea ce ne face sã credem cã poate n-a vrut (??!!). La cei trei suspecti, la perchezitie s-au gãsit coctailuri Molotov, fitile si alte indicii cã ei sunt cei care au dat foc în ultimul timp nu numai masinilor politistilor, ci si la o fermã, o casã, la depozitul de furaje al fostului primar Panica. Remarcabilã eficienta comisarului-sef Iulian Bîrzu, decis sã facã curãtenie în Murgeni! Nu putem spune despre altii acelasi lucru, în special despre primarul Ioan Buta, care deja începe sã fie arãtat de cetãteni ca unul ce i-a “ocrotit” pe tiganii prinsi la “nadã” de comisarul-sef Bîrzu. Legendele din Murgeni spun cã cei care îi reclamau pe tiganii Apostolache si Marin la Parchet aveau parte de “rãzbunarea” primarului, care nu le mai închiria utilaje pentru lucrãrile la fermele lor. Cine stie, poate cã si la alte infractiuni, comisarul-sef “Zorro” Bîrzu va descoperi multe “afinitãti” ciudate! Cert este cã la Murgeni începe sã se lase linistea!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.