spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Prima reacţie a preşedintelui Iohannis, după explozia de pe aeroportul din Bruxelles

- Advertisement -

Preşedintele Klaus Iohannis şi-a exprimat îngrijorarea faţă de explozia cu bombă din Bruxelles, spunând că este foarte importantă solidaritatea noastră în aceste momente. Totodată, acesta a posta şi pe pagina sa de facebook.

UPDATE 11. 04. Ulterior, preşedintele a ţinut şi un moment de reculegere în memoria celor care au murit în exploziile de la Bruxelles:

Condamnăm cu fermitate atacurile teroriste. Azi e zi neagra. Va invit un moment de reculegere”, a spus preşedintele la Palatul Cotroceni.

UPDATE. Redăm, în continuare, postarea de pe facebook a preşedintelui:

„Exploziile care au avut loc în această dimineață la Bruxelles reprezintă o tragedie cutremurătoare pentru Belgia și pentru întreaga Europă. Transmit condoleanțe și îmi exprim întreaga compasiune față de cei afectați de acest incident, față de poporul și autoritățile belgiene. Terorismul a rămas, din păcate, în inima Europei. Suntem extrem de îngrijorați de atacurile tot mai dese din ultima vreme și, acum mai mult ca oricând, trebuie să fim solidari și să luptăm cu toate resursele pentru combaterea acestui flagel”, a scris preşedintele.

„Vom urmări evoluţia exploziei de la Bruxelles. Este foarte importantă solidaritatea noastră. Suntem îngroziţi şi întristaţi”,  a spus preşedintele Iohannis.

Două deflagrații puternice au fost simțite pe aeroportul Zaventem din capitala Belgiei, marți dimineață. Presa belgiană a anunțat că mai multe persoane au fost rănite. Aeroportul este evacuat în aceste momente.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/prima-reactie-a-presedintelui-iohannis-dupa-explozia-de-pe-aeroportul-din-bruxelles_1910871.html#ixzz43cep2lMH
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.