spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Negrestiul, gazda unui turneu international de Frisbee

- Advertisement -

ÎNTRECERE…Negrestiul a fost, la sfârsitul sãptãmânii trecute, gazda primei editii a Turneului International de Ultimate Frisbee „NUT”, competitie la startul cãreia s-au înscris sase echipe, douã din Republica Moldova, una din Bucuresti si trei din Negresti.

În prima zi s-a desfãsurat faza calificãrilor ( 15 meciuri ) ), iar în ziua a doua meciurile pentru locurile 5-6, semifinale si finale. Câstigãtoarea turneului a fost desemnatã echipa „Flying Mamaligas – 1” din Chisinãu, care a dispus în finalã de „The Breakers” Negresti cu scorul de 15-9. Ultimul loc pe podium a fost ocupat de „Bucharest Revolution” care a surclasat în finala micã echipa „Flying Mamaligas – 2” din Chisinãu.

Frisbee-ul, un sport din ce în ce mai popular la Negresti

Clubul de Ultimate Frisbee din Negresti este cel mai numeros din tarã, cu peste 100 de jucãtori de nivel avansat, mediu si începãtori. La nivel national, acest sport se mai practicã la Cluj, Timisoara, Arad si Sibiu. Negrestenii sunt pionieri în zona Moldovei si au reusit sã constituie prima echipã de Ultimate Frisbee feminin din tarã. În luna mai (28-29) negrestenii vor participa la editia a doua a Turneului International BUFF care se va desfãsura la Bucuresti, iar în plan local este preconizatã o campanie de promovare a Ultimate Frisbee mai întâi în liceele din judetul Vaslui, apoi în cele din judetele învecinate, cu scopul de a organiza la Negresti un turneu cu echipele din zonã în luna august.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.