spot_img
spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
19-mai-2024

Traian Băsescu, huiduit la Vaslui

- Advertisement -

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, prezent sâmbătă la Vaslui pentru a participa la lansarea candidaţilor la primăriile din judeţ, a fost huiduit şi apostrofat de câţiva vasluieni adunaţi în Piaţa Civică.

Fostul preşedinte, Traian Băsescu  a fost întâmpinat la Vaslui de reprezentanţii organizaţiei locale PMP, iar în momentul în care se îndrepta către Casa de Cultură,  unde a avut loc  acţiunea de lansare a candidaţilor, câţiva  localnici l-au huiduit şi i-au strigat „la puşcărie bişniţarule, mai vinzi gumă de mestecat?? Hoţule!” Traian Băsescu a spus că cel mai probabil, oamenii care l-au apostrofat au fost trimişi de Antena 3 şi s-a întrebat  totodată „oare unde ar vrea să ajungă?”.

La nivelul judeţului Vaslui, partidul condus de Traian Băsescu va avea candidaţi în toate localităţile. Fost parlamentar de Vaslui  a spua că vine de fiecare dată cu plăcere în acest judeţ.  „Acum vreo 11 ani, plecam de la Vaslui şi ajungeam primar general al capitalei. Acum aş vrea ca dumneavostră să plecaţi de la Vaslui şi să câştigaţi alegerile. Vin cu plăcere la Vaslui, dar şi cu speranţa că acest partid va reuşi să aibă un cuvânt greu de spus după alegerile locale. Nu este uşor, mai ales pentru un partid care abia mege în picioare, care are aproape doi ani, dar un partid care şi-a arătat vitalitatea cu ocazia alegerilor europarlamentare, când a reuşit să treacă pragul, la numai câteva luni de la înfiinţare. Am dat doi europarlamentari, acum a venit vremea să dăm primari, preşedinţi de consilii judeţene, consilieri”, a declarat Traian Băsescu. Fostul preşedinte a spus că lupta electorală nu este uşoară într-un judeţ dominat de 26 de ani de PSD, dar le-a cerut candidaţilor PMP să fie serioşi şi corecţi cu electoratul.
Liderul PMP  i-a îndemnat pe candidaţii care se aruncă în lupta electorală, să se ghideze mereu după Constituţia României,  să o citească, pentru că în ea vor găsi „ cele mai importante responsabilităţi ale oamenilor din administraţia locală. Totodată, Băsescu le-a cerut să facă o campanie corectă, fără promisiuni pe care să nu le poată onora. „Apelul meu la dumneavoastră este pentru o campanie corectă în care să le spunem oamenilor ce putem face şi ce obligaţii avem noi, ca oameni politici, faţă de ei. Vă aduceţi aminte celebrele promisiuni  ale lui Oprescu, că o să facă autostrăzi suspendate prin Bucureşti. Acestea sunt tipul de promisiuni care descalifică un candidat”, a declarat Traian Băsescu. În timpul vizitei la Vaslui, acesta a lăsat să se înţeleagă că ar putea candida din nou, pentru funcţia de primar al capitalei, dar încă nu este decis: „Vedem. V-am spus că nu am încă niciun obiectiv politic”.
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.