spot_img
spot_imgspot_img
19.1 C
Vaslui
28-mai-2024

Telekom Romania vrea să intermedieze polițe de asigurare complementare anumitor produse din portofoliu

- Advertisement -

Telekom Romania intenționează să vândă clienților, în calitate de intermediar, polițe de asigurare complementare anumitor produse comercializate, după ce acționarii Telekom Romania Communications și Telekom Mobile Romania Commnunications au aprobat completarea obiectului cu activități ale agenților și brokerilor de asigurări (asistență în brokeraj).

„Telekom Mobile intentioneaza să ofere polițe de asigurare complementare anumitor produse comercializate în calitate de intermediar. În prezent, echipa Telekom Romania lucrează la finalizarea unui plan în acest sens. Vom reveni cu detalii în momentul în care avem stabilite toate aspectele proiectului”, au declarat reprezentanații companiei, la solicitarea Profit.ro.

Telekom Romania este bradul sub care acționează, din septembrie 2014, foștii operatori Romtelecom și Cosmote, în prezent Telekom Romania Communications și Telekom Mobile Romania Communications.

sursa: http://www.profit.ro/povesti-cu-profit/it-c/telekom-romania-vrea-sa-intermedieze-polite-de-asigurare-complementare-anumitor-produse-din-portofoliu-15426596

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.