spot_img
spot_imgspot_img
22.6 C
Vaslui
06-iun.-2024

Viceprimarul comunei Poienesti, în concediu medical, dar pontat la locul de muncã (facsimil)

spot_imgspot_img
- Advertisement -

BÃTAIE DE JOC…La primãria comunei Poienesti poti sã pleci în concediu medical si sã fii în continuare pontat la locul de muncã. Este cazul viceprimarului Constantin Pârgaru care desi, în luna decembrie, nu a participat la lucrãrile comisiei de buget-finante, nici la sedintele de Consiliu Local, a fost trecut prezent de secretara primãriei, si, prin urmare, si-a ridicat bãnutii. Ilegalitãtile comise de cei doi au fost raportate prefectului din perioada respectivã, care a trimis corpul de control sã facã verificãri. „A venit corpul de control al prefectului, dar în loc sã facã verificãri, cei de la Vaslui au fost pusi la masã de secretarã si viceprimar si serviti cu plãcinte calde si fructe. Evident, nu s-a constatat nicio neregulã”, au spus, nemultumiti, mai multi angajati din primãrie.

Ziua trece, leafa merge, spune o vorbã româneascã. Ei bine, la Primãria Poienesti, leafa merge chiar si atunci când esti în concediu medical. De o secretarã întelegãtoare e tot ce ai nevoie, care sã te vadã prezent la toate lucrãrile comisiilor si în toate sedintele Consiliului Local, desi tu nu ai pus piciorul în primãrie în perioada respectivã. Concret, desi în luna decembrie a anului trecut a beneficiat de 29 de zile de concediu medical, viceprimarul Constatin Pârgaru a fost pontat fãrã nicio jenã de secretara primãriei, care l-a trecut prezent la toate activitãtile din cadrul institutiei. Astfel, cu toate cã si-a luat liber de pe 1 pânã pe 29 decembrie, vicele a fost trecut prezent atât la lucrãrile comisiei buget-finante de pe 15, 18, si 23 decembrie, dar si la sedintele Consiliului Local din data de 21 si 28 decembrie.

Vicele Pârgaru a scãpat de corpul de control al Prefectului cu ajutorul plãcintelor calde

Faptul cã viceprimarul Constatin Pârgaru a primit bani pe o muncã pe care nu a prestat-o, i-a înfuriat pe ceilalti angajati ai primãriei. Acestia s-au plâns fostului prefect, Andrei Puicã, de neregulile comise de vice în cârdãsie cu secretara. Reprezentantul Guvernului în teritoriu si-a trimis corpul de control la Poienesti pentru a face verificãri. ” E adevãrat cã a venit corpul de control al prefectului, însã numai controale nu a fãcut. A fost asteptat de cei doi (n.r. secretara si viceprimarul) mai ceva ca în povestile lui Ion Creangã, cu masa plinã cu bunãtãti. S-au pus la masã, au mâncat plãcinte calde, struguri. Vã dati seama ce controale s-au fãcut. Evident, nu s-a constatat nicio abatere”, au spus, nemultumiti, mai multi angajati din primãrie.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.