spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
19-mai-2024

ANAF îi monitorizează pe toţi cei care vând pe site-uri de anunţuri

- Advertisement -

ANAF monitorizeaza tranzactiile de pe platformele de vanzari online, insa doar unele persoane intra in vizorul inspectorilor

Inspectorii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) monitorizează activitatea platformelor specializate de vânzări online, iar persoanele fizice care vând pe astfel de platforme, precum olx.ro, lajumate.ro sau okazii.ro, trebuie să se înregistreze la autorităţile fiscale, să depună declaraţia pe venit şi să achite impozite şi contribuţii.

Condiţia este ca vânzătorii să desfăşoare această activitate în mod „regulat şi continuu”, cu scopul de a obţine venituri, potrivit specialistilor în taxe de la EY Romania.

„Inspectorii Direcţiei Generale Antifrauda Fiscala (DGAF) monitorizează activitatea de comerţ electronic a magazinelor online şi a platformelor specializate de vanzari. De asemenea, inspectorii DGAF investigheaza activitatea utilizatorilor care desfasoara activitati comerciale fara a respecta prevederile legale privind inregistrarea la Registrul Comertului si la autoritatea fiscala competenta, precum si cele referitoare la declararea veniturilor realizate, in vederea platii obligatiilor fiscale aferente”, a raspuns ANAF unei solicitari wall-street.ro.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/anaf-ii-monitorizeaza-pe-toti-cei-care-vand-pe-site-uri-de-anunturi_1925379.html#ixzz46ALO6XF0
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.