spot_img
spot_imgspot_img
28.5 C
Vaslui
04-iun.-2024

Violatorul de bãtrâne din Dodesti a fost arestat!

- Advertisement -

I S-A ÎNFUNDAT! Paul Alexandru Cameschi, de 17 ani, din comuna Dodesti, cel care a violat o bãtrânã de 90 de ani, din acelasi sat, a primit ieri mandat de arestare preventivã pentru 30 de zile. Acesta va împlini la sfârsitul acestei luni 18 ani, pe care si-i va aniversa în închisoare, gândindu-se la fapta sa oribilã! Paul Alexandru Cameschi provine dintr-o familie în care moralitatea este pusã la îndoialã, promiscuitatea fiind cel mai probabil una din cauzele pornirilor nefiresti ale acestuia.

Judecãtorul de drepturi si libertãti din cadrul Judecãtoriei Bârlad s-a pronuntat, ieri, în dosarul penal întocmit pe numele lui Paul Alexandru Cameschi, care la numai 17 ani este cercetat pentru viol. Procurorul de caz a solicitat emiterea unui mandat de arestare preventivã, pe numele acestui violator, având în vedere cã el si-a recunoscut oribila faptã. „Admite propunerea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad. Dispune arestarea preventivã a inculpatului C.P.A. pe o perioadã de 30 de zile, de la data de 10 mai 2016 pânã la data de 08 iunie 2016, inclusiv”, este solutia pe scurt datã de judecãtorul bârlãdean. Paul Cameschi a fost introdus în arestul IPJ Vaslui încã de ieri. Acesta va împlini 18 ani la sfârsitul lunii mai, asa cã va fi probabil „sãrbãtorit” de colegii de celulã. Sãtenii din Dodesti erau ieri extrem de revoltati de faptul cã acest individ, despre care spun cã este semianalfabet, el neavând nici mãcar 4 clase, le-a fãcut comuna de râs. „Are apucãturi din astea pentru cã nu gândeste, este semianalfabet. Mama lui este si ea o femeia cu o moralitate îndoielnicã, având patru copii cu trei bãrbati. Paul este cel mai mare copil al ei, dar dupã ce apucãturi are, ne imaginãm ce fel creste el acasã. A fost înscris la ajutor social, dar n-a fost în stare sã munceascã, este foarte puturos si fãrã minte. A pierdut ajutorul social si acum aflãm cã avea numai gãrgãuni în cap. Asa ceva nu s-a pomenit în comuna noastrã”, ne-au spus sãtenii ieri, asteptând cu sufletul la gurã sã audã cã violatorul a fost arestat.

Vã reamintim cã, Paul Alexandru Cameschi, din comuna Dodesti, a violat în noaptea de 5 spre 6 mai o bãtrânã de 90 de ani. Minorul a intrat peste bãtrâna, care locuia singurã, fiul ei având domiciliul în Bârlad. A început sã o batã, iar bãtrânã si-a pierdut cunostinta (a lesinat de fricã!!). A doua zi preotul din sat a fost pe la bãtrânã si a aflat cã a fost agresatã, femeia neputând spune dacã a fost violatã, fiind si în stare de soc. Preotul a chemat pe fiul ei de la Bârlad, iar acesta a anuntat politia despre grozãvie. Politistii au venit imediat si au adus si câinele de urmãrire, de la Bârlad. Au gãsit în casã pãlãria violatorului, iar câinele s-a dus întins direct la usa acestuia. A fost ridicat si dus la cercetãri. Bãtrâna a fost si ea dusã la medicul legist, care a confirmat violul. Paul Cameschi, de 17 ani, care se dãdea smecherul satului, mergând pe cap numai cu pãlãria uitatã în casa victimei sale, a recunoscut senin violul, precizând cã pentru asta s-a dus la bãtrânã! Avea chef de o femeie si a crezut cã bãtrâna nu-i va „rezista”! Cum aceasta l-a fugãrit, atunci el a luat-o la bãtaie, iar lesinul femeii i-a „înlesnit” fapta!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.