spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
29-mai-2024

Cifre alarmante privind dezastrul din spitale. În ultimii trei ani, 13.000 de oameni s-au infectat din cauza bacteriilor

- Advertisement -

Cifre de ultimă oră privind dezastrul din spitale ies la iveală în plin scandal al dezinfectanţilor diluaţi. Peste 5.000 de oameni s-au îmbolnăvit doar anul trecut în spitale din cauza bacteriilor, iar în ultimii trei ani aproape 13.000 au fost trataţi pentru acelaşi lucru. Numărul acestor pacienţi creşte constant, iar mulţi sunt nevoiţi să cheltuie zeci de mii de euro ca să îşi salveze viaţa.

Tot mai mulţi români se îmbolnăvesc în spitale. O statistică pe care fostul ministrul al Sănătăţii a trimis-o în Parlament arată date îngrijorătoare privind numărul persoanelor care s-au îmbolnăvit din cauza bacteriilor.

Potrivit România TV, în ultimii trei ani de zile au fost aproape 13.000 de pacienţi infectaţi cu bacterii intraspitaliceşti din saloane, din sălile de Terapie Intensivă sau de chirurgie.

Din păcate avem o creşte de la an la an de peste 1.000 de cazuri.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/cifre-alarmante-privind-dezastrul-din-spitale-ultimii-trei-ani-13-000-de-oameni-s-au-imbolnavit-di_292388.html#ixzz48djtRtzX

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.