spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
20-mai-2024

Individul din Hoceni care si-a violat sora rãmâne în arest

- Advertisement -

TUPEU…Ajuns în arestul IPJ Vaslui dupã ce a fost acuzat cã si-a violat sora de 15 ani, Dumitru Gabriel Panait a contestat, la Tribunalul Vaslui, decizia de prelungire a arestului preventiv. Instanta i-a respins acestuia contestatia si violatorul va rãmâne dupã gratii încã 30 de zile. Individul a fost acuzat cã si-a violat propria sorã, cu douã zile înainte de Paste. Dumitru Panait, de 28 de ani, abia iesise din închisoare dupã ce, în 2013, fusese închis pentru tâlhãrie.

Tânãrul de 28 de ani din satul Deleni, comuna Hoceni, dã dovadã de tupeu dupã ce a contestat decizia Judecãtoriei Vaslui de prelungire a arestului preventiv. Dumitru Gabriel Panait a fost trimis dupã gratii dupã ce a fost acuzat cã si-a bãtut si violat sora, o minorã de 15 ani. Magistratii Tribunalului Vaslui au respins, ca nefondatã, contestatia formulatã si mentine arestul preventiv.

Individul din localitatea Deleni, comuna Hoceni, acuzat cã si-a violat propria sorã, cu douã zile înainte de Paste, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile. Dumitru Gabriel Panaite, în vârstã de 28 de ani, de curând iesit din închisoare, a abuzat-o pe copilã, în timp ce se afla cu ea, la cules iarbã, pe un câmp. A bãtut-o si, profitând de faptul cã se aflau într-o loc izolat si nu avea cine sã îi sarã minorei în ajutor, a siluit-o. Fata a fost amenintatã cu moartea, sã nu spunã nimãnui nimic, însã ea s-a dus la preotul din sat si s-a plâns de cele întâmplate. O femeie din sat a vãzut-o pe fatã, la Bisericã, plânsã, speriatã si cu urme de violentã pe corp, si nu s-a lãsat pânã nu a aflat ce i s-a întâmplat. Astfel, de viol a aflat si mama fetei, Mariana Panaite, care a mers imediat la Politie. Individul, aflând cã a fost reclamat pentru cã si-a violat sora, s-a rãzbunat pe mamã, luând-o la bãtaie. Politistii au actionat prompt, l-au retinut pe individ, care nu recunoaste nimic din ce i se imputã. Instanta însã a dispus arestarea sa preventivã pentru 30 de zile. Trebuie spus cã bãrbatul, Dumitru Gabriel Panait, a fost recent eliberat din închisoare, dupã ce a comis o tâlhãrie, în 2013, pentru care a fost condamnat la 3 ani de închisoare. Are, în toatã comuna Hoceni, faimã rea, iar oamenii sustin cã, mai ales la bãuturã, e periculos.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.