spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
20-mai-2024

Candidații la funcția de primar al Bârladului cer bârlădenilor să vină la vot!

- Advertisement -

MESAJE… Cei zece candidați pentru funcția de primar al Bârladului, au trecut rând pe rând pe la vot, la secțiile de votare unde sunt arondați. Ei s-au arătat încrezători privitopr la faptul că nu se vor înregistra ilegalități în secțiile de votare și au ținut să transmită, rând pe rând, câte un mesaj bârlădenilor, principalul îndemn fiind să iasă cu încredere la vot, pentru oprașul lor, pentru copiii lor și viitorul tuturor bârlădenilor.

„Am votat pentru bârlădeni, cu curaj”


„Am votat pentru bârlădeni, cu curaj, pentru cei care au curajul să vrea o schimbare. Am votat în primul rând pentru dorința bârlădenilor de schimbare. Am descoperit în această campanie electorală nu numai că toți bârlădenii își doresc o schimbare, dar au și soluții pentru ea. Să sperăm că va fi o campanie fără incidente, că va fi o zi plăcută, cel mai bun să câștige. Le urez succes tuturor candidaților și sper ca cei care au deraiat în această campanie, să revină la sentimente mai bune, pentru că toată lumea a luptat pentru Bârlad. Vă mulțumesc  tuturor, vă mulțumesc și celor din presa locală că ne-ați fost alături în toate momentele și bune și rele, pentru comportamentul  echidistant pe care l-ați avut de-a lungul întregii campanii electoraleă”, a precizat Constantin Pâslaru, candidadtul UNPR la funcția de primar al Bârladului.

„Am votat pentru tineri”

„Am votat pentru schimbare, pentru una reală și profundă. Am votat cu gândul la bârlădeni și în primul rând la generația tânără. Am votat pentru a schimba lucrurile în acest oraș care așteaptă de mult timp această transformare. Le spun bârlădenilor că sunt implicat profund în această transformare și nu-i voi dezamăgi. Ii invit pe toțși la vot, să participe în număr cât mai mare, pentru că victoria este a lor! Doamne Ajută!”, a spus la ieșirea de la urne avocatul Dumitru Boroș.

„Sper ca această zi minunată să se încheie la fel de bine pentru organizația noastră!”


„Sper ca acestă zi minunată să se încheie la fel de bine pentru organizația noastră. Să continuăm lucrurile bune începute, care sunt în desfășurare, astfel ca Bârladul să rămână în continuare un oraș frumos, un oraș care, spre deosebire de altele, are cu ce să iasă în față,  dar, evident, sunt și probleme. Am votat pentru victoria noastră și pentru o administrație competentă, cu oameni profesioniști, care reprezeintă toate categoriile socio – profesionale din Bârlad”, a spus Adrian Solomon, candidatul PSD Bârlad la funcția de primar.

„Am votat pentru schimbare


Candidatul independent la funcția de primar al Bârladului, Mircea Leonte, fost membru PSD și consilier local în CLM Bârlad tot din partea PSD, a precizat la ieșirea d ela vot că a votat pentru … schimbare. „Am votat pentru binele bârlădenilor, pentru schimbare, pentru viitorul copiilor noștri să le fie cât mai bine și să fie fericiți”, a precizat Mircea Leonte.

„Am votat schimbarea”


„In primul rând am votat schimbarea. Am votat pentru un viitor mai bun al orașului nostru, pentru ca fii noștri să nu mai plece peste hotare la muncă, să-și găsească un loc de muncă aici în oraș, am votat pentru crearea de locuri de muncă, pentru o administrație corectă”, a precizat Vasile Ivan, zis „Sorin de la Gelaprod”, candidadtul ALDE pentru funcția de primar al Bârladului.

„Indemn toți bârlădenii să vină la vot”


„In primul rând mulțumesc celor care m-au susținut, tuturor colegilor mei, cărora le garantez că și după 5 iunie voi rămâne același Daniel, pentru că și după 5 iunie există viață. Indemn toți bârlădenii să vină la vot, pentru că este o ocazie istorică să spunem nu partidelor tradiționale și să votăm schimbarea pentru un viitor mai bun pentru copiii noștri”, a precizat Daniel Buzamăt, candidatul PSRO la funcția de primar al Bârladului.

„Bârlădenii sunt chemați să schimbe direcția în care merge orașul”


„Astăzi bârlădenii sunt chemați la vot, să-și aleagă edilul, consilierii locali și pe cei județeni. Sunt chemați să-și aleagă direcție: cea a continuității să spunem, a sărăciei și neajunsurilor sau o direcție dreaptă, corectă, a rezolvării problemelor. Am votat astăzi pentru această schimbare, am votat pentru a ne readuce nouă, bârlădenilor, zâmbetul pe buze. ~ndemn toți locuitorii orașului Bârlad să se prezinte la vot, să-și exprime intenția, să fie înțelepți, să gândească foarte bine unde vor pune ștampila de vot, pentru ca de mâine să înceapă reconstrucția orașului și trebuie să începem cu zâmbetul pe buze”, a spus Ionel Spiridon, candidatul PMP la funcția de primar al Bârladului.

De reținut că toți candidații prezentați, care au votat astăzi, au fost la vot cu familiile, soțiile și copiii, care îi susțin în demersul lor de a ajunge pe scaunul de prim edil al Bârladului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.