spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

Huseanul Cristian Zlatan a fãcut senzatie la “Românii au talent”

- Advertisement -

TALENT… Cristian Zlatan, un copil de doar 13 ani din Husi, a uimit o tarã întreagã cu miscãrile lui de breakdance. A câstigat prima semifinalã de la “Românii au talent” si a reprezentat cu cinste municipiul în finalã. “E dansator, mã. E dansator si când stã. Si pe stradã dacã îl întâlnesti si nu face nimic, tot dansator e”, i-a spus Andi Moisescu, unul dintre juratii concursului.

Cristian a început sã danseze de mic. Desi la grãdinitã a urmat cursuri de desen, în clasele primare, pãrintii l-au înscris la dansuri populare. Nu i-a plãcut prea tare, asa cã s-a orientat spre dansuri moderne. La prima orã de curs, a spart una dintre oglinzile cele mari din sala de dans. “Nu-i nimic. Nu-ti face griji. Cioburile aduc noroc”, i-a rãspuns profesoara de dans Doina Maura Biru. Ceea ce a uimit si mai tare publicul e cã tânãrul învãtã miscãri de dans dupã desenele fãcut de profesoarã.

“Cristian e un dansator impecabil”

Mihaela Rãdulescu, Andra, Florin Cãlinescu si Andi Moisescu l-au felicitat pentru spectacolul oferit. “Cristian este un dansator impecabil. Am simtit asta încã de la preselectii. Clar, fãrã discutii, locul lui e aici. Surpriza rãmâne în continuare doamna profesoarã. Bravo doamnã! Îti doresc sã-ti îndeplinesti visul si sã devii un dansator cunoscut în toatã lumea. Iar când o sã ajungi tu mare de tot, sã-ti aduci aminte de toti oamenii care te-au ajutat. Sã nu uiti niciodatã de unde ai plecat, cu cine ai început sã dansezi”, l-a spus Mihaela Rãdulescu. “E prima datã când vãd un coregraf cu hârtia asa, ca la baschet. E un fel de Murinho al dansului. Cristian, îmi pare rãu cã te-am fãcut sã plângi data trecutã, dar îmi pare si bine, pentru cã ceva s-a schimbat. S-a vãzut pe scenã, plus cã de aceastã data nu ai mai avut emotii în tine, pentru cã le-ai avut în mine. Cu cât dansezi mai mult, cu atât te fluidizezi si imponderabilizezi. Dacã copiii de dinainte sunt de pe altã planetã, tu esti de pe altã galaxie”, a adãugat Florin Cãlinescu.

“Visul meu cel mai mare e sã ajung dansator cunoscut în toatã lumea”

Desi în finalã nu a câstigat decât locul 14, reusita pustiului e demnã de toatã lauda. “Nu-mi venea sã cred cã am luat locul I în semifinalã. Nu credeam cã merit, dar uite cã l-am câstigat. Îi multumesc doamnei profesoare pentru cã am ajuns pânã aici. M-a ajutat sã-mi împlinesc visul. Mã bucur cã am dat mâna cu juratii. Am vrut sã am sansa asta pentru cã vreau sã-mi amintesc cu drag de acest moment. Stiam cã sunt bun la dans, dar nu credeam cã o sã ajung la cel mai bun concurs din România. Visul meu cel mai mare e sã ajung dansator cunoscut în toatã lumea si sper sã mi se îndeplineascã”, a mãrturisit tânãrul în cadrul emisiunii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.