spot_img
spot_imgspot_img
26.8 C
Vaslui
02-iun.-2024

Sef de promotie LPS 2016: “Îmi doresc foarte mult sã pãrãsesc România”

- Advertisement -

STUDIOS… Tudor Berezan are 19 ani si este cel mai bun elev de la Liceul cu Program Sportiv Vaslui. O dovedesc rezultatele scolare, care i-au conferit anul acesta titlul de “Sef de promotie LPS 2016”. Visul lui e sã devinã subofiter în cadrul Jandarmeriei, desi mãrturiseste cã e constient de faptul cã în tarã salariile sunt mici.

“Sunt onorat sã reprezint Liceul cu Program Sportiv, o scoalã care m-a format atât ca om, cât si ca sportiv. Cei patru ani de liceu au reprezentat cea mai frumoasã perioadã din viata mea, pentru cã mi-am fãcut prieteni, iar profesorii m-au îndrumat spre un drum cu succes în viitor. Am trãit patru ani deosebiti, cu emotii, bucurii si tristeti. Acum însã trebuie sã ne concentrãm pe urmãtorul pas: examenul de bacalaureat si admiterea la facultate. În ceea ce priveste examenul, mã simt pregãtit, desi, sincer sã fiu, am ceva emotii. Cred cã sunt firesti. Le urez pe aceastã cale tuturor colegilor multã baftã la examen, la facultate si în viatã, iar profesorilor le multumesc pentru tot ceea ce ne-au învãtat”, spune Tudor Berezan.

“Îmi doresc sã se schimbe ceva în Vaslui”

În ceea ce priveste profesia pe care o urma, Tudor spune – subofiter: “Sper sã intru la Scoala Militarã de Subofiteri de Jandarmi din Fãlticeni, iar dacã nu, la Facultatea de Educatie Fizicã si Sport din Iasi”. Cu toate acestea, tânãrul spune cã se gândeste si la alternativa de a lucra în afara tãrii: “ Îmi doresc foarte mult sã pãrãsesc tara, pentru cã în strãinãtate nu doar conditiile de muncã sunt mai bune, ci si salariile sunt mai mari. Însã sper ca în timp toatã aceastã situatie sã se remedieze si la noi. Am fost la vot, pentru cã îmi doresc sã se schimbe ceva în Vaslui si nu numai, în toatã tara. Cred în îmbunãtãtirea nivelul de trai în Vaslui”. Si pentru cã viata nu înseamnã doar carte, Tudor ne-a dezvãluit si cum îsi petrece timpul liber: “Îmi place sã joc tenis, sã mã uit la filme, sã ascult muzicã si sã ies în oras cu prietenii, însã cel mai mult îmi place sã joc fotbal. Cred cã de aceea am si ales sã urmez acest liceu. Îl admir pe Cristiano Ronaldo, din punctul meu de vedere e cel mai bun jucãtor din lume”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.