spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

Sefa de promotie de la “Anghel Ruginã”: “va mai trece multã vreme pânã se va schimba ceva în România”

- Advertisement -

STUDIOASÃ… Continuând seria articolelor despre sefii de promotie 2016, astãzi v-o prezentãm pe Andreea Paula Hutanu. Are 18 ani si a reusit sã termine Colegiul Economic “Anghel Ruginã” cu media generalã 9,94. Încã nu s-a hotãrât ce profesie va urma, însã un lucru îl stie sigur: indiferent de ceea ce va deveni, vrea sã facã ceva care sã conteze si sã schimbe în bine România.

“Pentru mine, anii de liceu au însemnat patru ani în care m-am format ca adult responsabil, am legat prietenii care sper sã dureze toatã viata, am învãtat, dar m-am si distrat deopotrivã. Materiile care mi-au plãcut cel mai mult de-a lungul celor patru ani sunt matematica si lima englezã, iar cea mai grea mi s-a pãrut limba si literatura românã, dar pentru cã am în fatã un examen de bacalaureat, m-am pregãtit temeinic si la aceastã materie. Pot sã spun cã încã nu am emotii. În ceea ce priveste facultatea pe care o voi urma, nu sunt hotãrâtã în totalitate. Oscilez între Facultatea de Stiinte Politice din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative din Bucuresti si Facultatea de Informaticã Economicã din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti”, spune Andreea Paula Hutanu.

“Nu exclud varianta plecãrii în strãinãtate”

“Îmi place foarte mult sa citesc si îmi place, de asemenea, si actoria. Timpul liber mi-l ocup citind, vizionând filme si seriale. Însã în aceastã perioadã, timpul liber mi-l ocup învãtând pentru bacalaureat”, mãrturiseste tânãra. Aceasta mai spune cã îsi ghideazã viata urmând modelul pãrintii ei: “oameni modesti, simpli, onesti, muncitori, care fac tot ceea ce le stã în puteri ca sã ne ofere mie si surorii mele tot ceea ce ne dorim. Îmi doresc sã rãmân în tarã, dar nu exclud nici alternativa plecãrii în strãinatate.

Visul meu este ca orice voi deveni, sã realizez ceva care sã conteze, sã schimbe în bine tara noastrã. Am mers la vot pentru a-mi exercita acest drept, dar sincer, cred cã va mai trece multã vreme pânã se va schimba ceva în România”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.