spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

Vesti bune de la spital: Aurelian, în afara pericolului

- Advertisement -

MINUNE…Internat de urgentã, vineri, la spital dupã ce a vomitat sânge, Aurelian, tânãrul fãrã picioare care cerseste pe strãzile Vasluiului, a fost readus practic la viatã de medicii Spitalului de Urgentã Vaslui. Acestia l-au supus pe Aurelian unui tratament de specialitate, iar acum bãrbatul se aflã în afara oricãrui pericol. Cadrele medicale sunt totusi rezervate în ceea ce priveste starea de sãnãtate a tânãrului, dat fiind faptul cã acesta suferã de o boalã incurabilã.

Aurelian e un obisnuit al strãzilor din Vaslui, un om necãjit care-si câstigã banii cersind de la altii. Vineri, tânãrul era cât pe ce sã moarã. Sprijinit pe un trotuar în Crucea Gãrii, acesta vomita sânge si mai -mai cã lesinase. Norocul lui a fost o trecãtoare cãreia i s-a fãcut milã de ceea ce vedea. Femeia a sunat la ambulantã, dar ambulantierii nu s-au grãbit sã-i sarã în ajutor. Erau sãtui de câte ori au intervenit pentru a-l transporta la spital pe Aurelian, acesta fiind, aproape de fiecare datã, într-o stare avansatã de ebrietate. A fost nevoie sã se apeleze la conducerea SAJ Vaslui pentru ca tânãrul sã fie transportat la spital. Ajuns la Urgente, tânãrului i s-a administrat un tratament de specialitate, medicii readucându-l practic la viatã.

Medicii, rezervati în ceea ce priveste sansele de supravietuire ale tânãrului

Cu toate cã au reusit sã-l scoatã din ghearele mortii, medicii nu privesc cu foarte mult optimism sansele de supravietuire ale tânãrului. Asta pentru cã Aurelian suferã de o boalã incurabilã a ficatului, cauzatã de consumul excesiv de alcool. Deocamdatã, acesta se aflã internat la spital sub atenta supraveghere a cadrelor medicale.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.