spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

Noul CL Husi si-a stabilit componenta comisiilor de specialitate!

- Advertisement -

ECHIPÃ Fãrã cei doi membri PMP, Cosmin Filip si Bogdan Trifan, care nu au fost primiti pentru afiliere nici de grupul PSD si nici de grupul PNL din Consiliu Local Husi, comisiile de specialitate din cadrul CL Husi si-au stabilit componenta. Tinând cont de faptul cã ele au provocat multe discutii în contradictoriu în plenul Consiliului precedent, întrucât primarul Ioan Ciupilan le-a reprosat edililor cã doar semneazã hârtiile si, în fond, nu tin sedintele de analizã a proiectelor de hotãrâre, se sperã la mai multã implicare din partea noilor alesi. Fiecare comisie va avea câte trei membri PSD si câte doi consilieri din grupul PNL.

Comisia de Buget-Finante, una dintre cele mai importante din cele sase, îi va avea ca membri pe profesorul Popa Cristinel, pe Sergiu Boeru, Bârsan Constantin (PSD), iar de la PNL, pe economista Popa Cãtãlina si pe Ioan Valeriu Ciupilan. O altã comisie care, de regulã, are de analizat decizii importante pentru oras este cea de Urbanism. Din ea va face parte Aurel Cãciulã, Daniel Dobrea si Ioan Iacob de la PSD, alãturi de Ioan Valeriu Ciupilan si Nicoleta Rotariu (PNL). Comisia juridicã – de asemenea, cu multe responsabilitãti în privinta legalitãtii hotãrârilor date de Consiliu Local, îi va avea în componentã, în urmãtorul mandat, pe avocatul Radu Bobârnat (cel care, de altfel, a detinut, în mandatul precedent, presedintia comisiei juridice din cadrul Consiliului Judetean Vaslui), pe Popa Cãtãlina – ambii de la PNL, dar si pe consilierii Catargiu Liliana, Popa Cristinel si Bârsan Constantin – de la PSD.

Comisia de învãtãmânt are o componentã pe mãsura asteptãrilor!

Comisia de învãtãmânt a Consiliului Local Husi are, în mandatul 2016 – 2020, o componentã care inspirã încredere, întrucât are între membri doi profesori foarte buni din sistemul de învãtãmânt local, din vechea, dar si noua generatie de dascãli ai urbei. Este vorba despre reputatul profesor de matematicã Hoha Gheorghe, iesit la pensie în prezent, si despre profesoara de logicã, Matei Gabriela, de la Colegiul National „Cuza Vodã” Husi. Ei vor lua decizii împreunã cu medicul Georgel Dumitrel, cu inginera Nicoleta Rotariu, dar si cu avocatul Radu Bobârnat. Comisia de agriculturã a fost stabilitã în urmãtoarea componentã: Catargiu Liliana, Matei Ionel, Corjinschi Alexandru, Nechifor Alexandru si Bobârnat Radu. A sasea comisie, cea de integrare si relatii europene, îi va avea ca membri pe consilierii Boeru Sergiu, Matei Gabriela, Daniel Dobrea, Nechifor Alexandru si Popa Cãtãlina.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.