spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Indivizi săltaţi pentru trafic de minori: aveau un bordel în care erau exploatate fete de 15-16 ani

- Advertisement -

Doi indivizi din comuna Arbore au fost săltaţi în cadrul unei acţiuni a procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava, aceştia fiind acuzaţi că au exploatat sexual minore, unul prin faptul că le-a racolat şi le-a dus la Arbore, unde le-a constrâns să se prostitueze, iar al doilea pentru faptul că şi-a pus locuinţa la dispoziţie pentru ca fetele să aibă unde face sex cu clienţii.
Valentin Rîpă, zis „Palea”, în vârstă de 28 de ani, şi Gheorghe Curjos, zis „Gimi”, în vârstă de 58 de ani, ambii din Arbore, au fost ridicaţi joi de structurile de combatere a crimei organizate şi duşi la audieri la DIICOT, după care, joi seară, după audieri maraton, au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Fete vulnerabile, racolate sub promisiunea unor relaţii de dragoste
Din datele adunate de procurori rezultă că Valentin Rîpă a racolat mai multe fete, minore, cu vârste de 15-16 ani, şi, profitând de starea în care se aflau, fiind din familii dezorganizate sau din centre de plasament, le-a convins să se mute cu el la Arbore.

sursa: https://www.monitorulsv.ro/Local/2016-07-02/Indivizi-saltati-pentru-trafic-de-minori-aveau-un-bordel-in-care-erau-exploatate-fete-de-15-16-ani

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.