spot_img
spot_imgspot_img
18.3 C
Vaslui
03-iun.-2024

Halal, limbaj de consilier judetean: „Vezi cã puti a rãhãtel”!

- Advertisement -

AGRESIV… Cãtãlin Dogaru, cel poreclit „hotul de gaze” de la Husi, se comportã în Consiliul Judetean ca si cum ar fi pe maidan. A demonstrat-o sãptãmâna trecutã, atunci când a fost convocat la o sedintã de comisie, în care se aflau Sorin Braniste, de la ALDE, si Irinel Stativã, de la PSD. Surse din comisie spun cã, enervat, Dogaru a început sã facã scandal cu colegii de comisie, strigând „Uãi, Braniste, uitã-te în ochii mei si spune cã nu ai votat” sau „Uãi, Irinel, mai lasã-ne cu cãcaturile astea”. Probabil, Dogaru se crede în continuare consilier la Husi, de aceea se comportã atât de mizerabil.

Cert este cã, la un moment dat, Irinel Stativã, care este si deputat de Vaslui, i-ar fi spus lui Dogaru sã fie mai politicos. „Haideti sã ne respectãm, ne adresãm cu „domnule Stativã”, „domnule Dogaru” sau „domnule Braniste”, sã vorbim frumos, când iesim din institutie ne putem spune pe nume, puteti sã spuneti si cã nu stiu ce coleg are o atitudine de rahat, chiar dacã nu este frumos sã faceti astfel de gesturi”, a fost declaratia lui Stativã. În acel moment, Dogaru s-a ridicat de la masã si s-a dus în dreptul lui Stativã, aruncând o replicã nãucitoare: „Ai dreptate, cam puti a rãhãtel”. Replica mizerabilã a consilierului judetean Dogaru, de la PNL, a iritat pe toti consilierii si sefii CJ Vaslui, care au discutat în cursul zilei de sâmbãtã despre iesirea huseanului, votat consilier judetean în data de 5 iunie.

Dogaru, un individ care a scãpat destul de usor în afacerea „Hotii de gaze”

Numele lui Cãtãlin Dogaru a apãrut în mai multe scandaluri, inclusiv faptul cã si-a fãcut colegii de la CL Husi cum i-a venit la gurã, în timp ce primarul de la Husi a fost jignit în ultimul hal. O afacere care s-a terminat neasteptat de bine pentru consilierul husean a fost cea a contoarelor de gaz mãsluite. Printre cei prinsi cu contorul dereglat a fost si omul de afaceri Cãtãlin Dogaru, consilier local si fost presedinte la PDL. S-a spus cã Dogaru s-a lãcomit la furat gaz si ar fi aranjat mãsluirea contoarelor la toate firmele sale, SC Dogma Impex SRL Husi (fabricã de încãltãminte), SC Autobuzul SA (firmã de transport), SC Genser SRL (restaurant), dar si la cafeneaua Caffe Noir. Dogaru ar fi spus politistilor cã toate contoarele de gaz de la firmele sale au fost mãsluite, dar cã vina nu îi apartine. „Contoarele sunt în spatiul public”, ar fi spus acesta, accentuând cã astfel orice „binevoitor”, care ar fi vrut ca facturile sale la gaz sã fie mai mici, ar fi putut opera ilegal.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.