spot_img
spot_imgspot_img
19.5 C
Vaslui
29-mai-2024

Tânărul arestat pentru zece furturi în Italia, al 11-lea sucevean săltat pentru infracţiuni în străinătate

- Advertisement -

Mandatele europene de arestare emise pe numele unor suceveni s-au înmulţit în ultima perioadă, numai în ultimele trei luni şase suceveni fiind ridicaţi de poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale Suceava, la solicitarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava, care, la rândul său, pune în aplicare solicitările venite în baza acordurilor de extrădare existente. O statistică arată că de la începutul anului, în prima jumătate a lui 2016, au fost puse în executare 11 mandate europene de arestare pe numele unor suceveni. O analiză arată că în cele mai multe cazuri este vorba de furturi comise în serie sau în bandă organizată, cu prejudicii mari.

Furturi din aparate de joc şi automate de schimb valutar
Ultimul mandat a fost pus în executare la finele săptămânii trecute.
Un tânăr în vârstă de 31 de ani, domiciliat în municipiul Suceava, a fost arestat provizoriu de Curtea de Apel Suceava, în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile italiene, în care acesta este acuzat de 10 fapte de furt. Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava, care a pus în executare mandatul, a arătat că tânărul este suspectat de comiterea a 10 infracţiuni de „furt agravat”, conform Codului penal italian, constând în aceea că în perioada 17 mai – 30 iunie 2014 a comis, împreună cu mai multe persoane, furturi calificate sustrăgând bani din aparatele „Slot”, precum şi din automatele de schimb valutar.

sursa: https://www.monitorulsv.ro/Local/2016-07-04/Tanarul-arestat-pentru-zece-furturi-in-Italia-al-11-lea-sucevean-saltat-pentru-infractiuni-in-strainatate

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.