spot_img
spot_imgspot_img
19.3 C
Vaslui
29-mai-2024

Primul ansamblu rezidenţial cu „alimentară“ proprie. Accesul – pe o platformă pietonală

- Advertisement -

Dezvoltatorii celui mai exclusivist ansamblu rezidenţial din Iaşi, Cristian şi Ovidiu Negurici, vor să deschidă un „supermarket“ care să deservească locatarii blocurilor ridicate pe fostul teren al societăţii „Textila“.

Magazinul, unde vor fi comercializate atât bunuri alimentare, cât şi produse de iginenă, va avea o suprafaţă de circa 350 de metri pătraţi. Acesta va fi amenajat pe Şoseaua Ştefan cel Mare şi Sfânt, la parterul blocului A8 din cadrul ansamblului „Exclusive Residence“. Momen­tan, singurul retailer important care a înfipt steagul şi în Copou este reţeaua PROFI, deţinută de fondul de investiţii Enterprise Investors, care, la finele lunii iulie 2015 a inaugurat un supermarket vis-à-vis de clubul Skye.
Cristian Negurici a solicitat Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) eliberarea actelor necesare acestui proiect de investiţii, care prevede schimbarea destinaţiei parterului blocului A8 din spaţiu de birou în comercial.
„În cadrul spaţiului existent la parterul blocului A8 din cadrul ansamblului rezidenţial «Exclusive Residence» din Şo­seaua Ştefan cel Mare şi Sfânt se doreşte amenajarea unui spaţiu comercial «Market» ce va comercializa bunuri alimentare (legume, fructe, lactate, produse din carne, etc.) şi produse de igie­nă. Accesul în spaţiul comercial se va face pe o platformă pietonală pavat cu elemente din lemn plastifiat (WPC) antiderapante, rezistente la trafic şi îngheţ. Accesul în zona de apro­vizionare se va face prin cadrul unei scări metalice amenajată în parcarea blocului A8. Zona de depozitare va fi compusă din 4 camere frigorifice şi un depozit general pentru produse neperi­sabile. De asemenea, în zona personalului vor fi amenajate un birou, două vestiare şi un grup sanitar. Zona de depo­zitare va fi des­părţită de magazin prin intermediul unui culoar termic şi a unui perete ignifug“, se arată în documentaţia depusă de Cristian Negurici.

sursa: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/primul-ansamblu-rezidential-cu-a-alimentaraa-proprie-accesul-pe-o-platforma-pietonala–132444.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.