spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Profesorul de sex, însetat de rãzbunare, se joacã de-a investigatorul!

- Advertisement -

URMÃRI Profesorul de la Rânceni, reclamat de pãrinti si copii cã ar fi fãcut gesturi deplasate si le-ar fi vorbit vulgar în repetate rânduri, trece la represalii! Se laudã prin sat, pe un ton amenintãtor, cã stie cine sunt elevele care au fãcut declaratii în presã despre ceea ce li s-a întâmplat. Pãrintii cred cã, dacã autoritãtile competente nu vor interveni ferm în acest caz, dascãlul va cãuta rãzbunare.

Anchetat de Politie, criticat de proprii colegi si pârât de proprii elevi, pentru lucruri care sunt greu de închipuit în comportamentul unui dascãl, profesorul Constantin Vorobchievici de la Rânceni nu se lasã. Pânã sã ajungã la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Husi, pentru a face plângere pentru denunt calomnios, bãrbatul a început sã cerceteze în rândul elevilor si pãrintilor, cine sunt cei care l-au pârât autoritãtilor. „Eu îmi fac griji! Doar le-am spus si celor de la scoalã cã nu as vrea ca acest om sã se rãzbune. Acum se laudã prin sat cã stie dânsul cã e fata mea cea care a declarat împotriva lui, cã a recunoscut-o într-o pozã din ziar. Dar abereazã! În ziar nu a apãrut fata mea. Acolo e o pozã oarecare. Dar el nu are de ce sã facã investigatii, cãci stie prea bine ce a fãcut. Copiii sunt speriati, cã ei mai vorbesc între ei si spun totul. Dar ce a crezut? Doamna directoare este un om extraordinar, apreciat de copii. Si fetele au avut încredere sã îi spunã. Acum de ce umblã sã ameninte? Anchetatorii sã îsi facã treaba”, a spus mama uneia dintre elevele care au sesizat comportamentul profesorului de istorie.

Vorobchievici se joacã la Rânceni de-a investigatorul si sperie copiii prin sat!

De altfel, profesorul Constantin Vorobchievici nu a negat faptul cã si-a început propria anchetã în acest caz. A recunoscut cã le-a luat asa, din proprie initiativã, declaratii copilelor, chestionându-le asupra acuzelor cã le-ar fi pipãit. „Rãspunsul fetelor era previzibil, dat fiind cã acuzatul juca rol de investigator. Nu avea niciun drept sã ia declaratii elevelor. Pãrintii ar fi trebuit sã îl reclame inclusiv pentru asta. Copiii nu pot face asemenea declaratii, la aceastã vârstã, fãrã psiholog, fãrã pãrinti alãturi, mai ales în cazul unui dosar penal, pentru corupere sexualã”, spun colegii lui Vorobchievici. „Fetele si pãrintii în cauzã nu au deloc de ce se teme. Dacã au probleme cu domnia sa, se pot adresa Politiei, care va lua mãsuri. Ei trebuie sã stie cã domnul Vorobchievici nu este anchetator în acest caz, ci acuzat. Dacã domnia sa o face pe-a anchetatorul, este un semn cã vrea sã punã presiune pe cei în cauzã si sã o ia înainte, precum… Dacã ar fi cinstit, ar avea încredere în ancheta politistilor, nu s-ar apuca el de fãcut el singur anchete”, au mai spus acestia. De reamintit cã profesorul Vorobchievici are 56 de ani, este profesor calificat, cu o vechime în sistem de 31 de ani. În acest scandal în care s-a fãcut deja o plângere la Politie împotriva sa, bãrbatul este acuzat cã pipãia copilele de clasa a VII-a si a VIII-a, le vorba urât, chemându-le într-un cabinet al scolii, pe care el îl folosea. Constantin Vorobchievici a sustinut de la început faptul cã este nevinovat, iar scandalul ar fi cauzat de dusmãnia ce existã de mai multã vreme între el si conducerea Scolii Berezeni.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.