spot_img
spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
19-mai-2024

Clienţii grupării săltate de DIICOT fumau etnobotanice amestecate cu prafuri din materiale de construcţii

- Advertisement -

Ancheta procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava privind gruparea de traficanţi de droguri care s-a format din 2011 şi a acţionat ca grup organizat din 2013, în municipiul Rădăuţi, concretizată prin emiterea a cinci mandate de arestare, scoate la iveală o serie de detalii incredibile privind modul în care liderul grupării ar fi reuşit să adune averi pe spatele consumatorilor.
Răzvan Percec, din municipiul Rădăuţi, era liderul incontestabil al grupării, rezultă din anchetă. Tânărul este descris ca un personaj extrem de abil şi de prudent, cauză din care a şi fost greu de probat, în primă fază, activitatea sa infracţională. Nici măcar locotenenţii săi nu ştiau toate detaliile afacerii, iar unul din acestea era că Răzvan Percec amesteca substanţele halucinogene primite de la diferiţi distribuitori cu prafuri ieftine cumpărate din comerţ şi folosite pentru obţinerea de materiale de construcţii. Aşa fabrica acesta etnobotanicele care erau ambalate în pliculeţe şi vândute clienţilor care deveniseră tot mai numeroşi.

Clienţi tot mai mulţi şi preţuri mai mari la etnobotanice
Procurorii au arătat că ancheta a început din 2011, când s-au adunat date cu privire la Mihăiţă-Romeo Roman, zis „Păsăilă”, care se ocupa de traficul de substanţe interzise de risc şi de mare risc, precum şi traficul de substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive. Cu alte cuvinte, trafic de etnobotanice, dar nu numai.
În anul următor, 2012, poliţiştii de la Serviciul Antidrog al Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Suceava au stabilit că cel care îl aproviziona cu marfă pe „Păsăilă” era Răzvan Percec.

sursa: https://www.monitorulsv.ro/Local/2016-07-16/Clientii-gruparii-saltate-de-DIICOT-fumau-etnobotanice-amestecate-cu-prafuri-din-materiale-de-constructii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.