spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Proiectul de lege care pune miliardul furat pe seama cetăţenilor, pe agenda de astăzi a Comisiei parlamentare Economie: „Se înscrie perfect în cronologia jafului” // DOC

- Advertisement -

Proiectul legii prin care miliardul de dolari furat de la Banca de Economii, Banca Socială şi Unibank urmează să fie pus pe seama cetăţenilor, se află pe agenda şedinţei de astăzi a Comisiei Economie, Buget şi Finanţe. În document, premierul Pavel Filip solicită deputaţilor să-l examineze în regim prioritar.

Experţii şi comentatorii politici susţin că acest proiect se înscrie perfect în cronologia jafului care a falimentat cele trei bănci.

„Este de fapt continuarea acelui şir logic, începând cu asumările de răspundere din partea Guvernului când s-au adoptat legi care au pregătit de fapt acest jaf. Nu cred că la Comisia economie se va lua o decizie care să devieze de la acest curs. Vedem repezeala cu care se promovează acest proiect. Cu siguranţă că va fi votat de majoritatea mută. Cei care se mai consideră opoziţie trebui să insiste pe votarea nominală, astfel ca poporul să-şi cunoască eroii”, a declarat analistul politic Victor Ciobanu în cadrul emisiunii Ora Expertizei de la Jurnal TV.

sursa: http://jurnal.md/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.