spot_img
spot_imgspot_img
26.8 C
Vaslui
02-iun.-2024

Destin frânt: a dezbrãcat rochia de mireasã si a plecat la îngeri!

- Advertisement -

Povestea tinerei moartã la douã zile dupã nuntã!

CUMPLIT….Ana Maria avea abia 19 ani, vise mãrete si o viatã înainte. Un cumplit accident însã a spulberat totul. Chiar cel cãruia i-a jurat iubire si credintã a condus-o spre moarte. Aflat încă în stare de soc, tânãrul va purta pe umeri povara vinovãtiei, întreaga viatã.

TRAGEDIE…”Veselã, glumeatã, plinã de viatã…tot timpul era cu zâmbetul pe buze” – asa o descriu prietenii pe Ana Maria Irimiea, tânãra din Todiresti care si-a pierdut viata într-un cumplit accident de masinã, petrecut în satul Silistea, marti dupã-amiazã. În vârstã de doar 19 ani, Ana Maria îsi unise destinul cu jumãtatea sa, Ionut de 26 de ani, cu doar douã zile înainte. Acum, banii de la nuntã, care ar fi trebuit sã îi ajute la început de drum, vor fi folositi pentru înmormântare. Sotul femeii, care era la volan în momentul accidentului, desi a reusit sã iasã pe picioare din masinã, sustin martorii, a avut un soc în momentul în care a realizat cât de gravã este situatia si a lesinat. Dacã în urmã cu doar câteva zile prietenii le urau pe Facebook proaspetilor cãsãtoriti „Casã de piatrã”, acum acestia se pregãtesc sã o conducã pe ultimul drum pe Ana Maria. Este trist când moare un bãtrân, dar când unui tânãr, care este la început de drum, i se frâng aripile atât de devreme, este o adevãratã tragedie.

Familiile si prietenii tinerilor implicati în accidentul de la Silistea s-au adunat duminica trecutã la restaurantul Phoenix din Negresti, sã sãrbãtoreascã un eveniment deosebit, fericit, nunta lui Ionut si a Anei. Nimic nu prevestea atunci tragedia de marti. Cei doi soti se iubeau foarte mult, erau împreunã de aproximativ doi ani si lucrau în strãinãtate, în Germania, la un abator, cu speranta cã îsi vor clãdi un viitor bun. Din pãcate, visul lor s-a sfârsit prematur. Sãtenii din Silistea, care au fost martori la accident, sustin cã soferul ar fi adormit. „Veneau dinspre Negresti, a atipit si a pierdut controlul volanului. Masina mai avea putin si intra în santul de pe partea dreaptã. A tras repede de volan si a intrat pe contrasens în sant, si de acolo i-a aruncat între stâlp si gard”, a declarat un sãtean, martor la eveniment, care sustine cã Ionut, sotul femeii, ar fi iesit pe picioare din masinã, dar a intrat în soc si a lesinat. Durerea este fãrã margini în sânul familiei tinerei, iar sora acesteia, Petronela, a postat un mesaj pe Facebook. „Ne-ai pãrãsit ..nu ai mai luptat alãturi de noi 🙁 Când o sã mai vãd eu zâmbetul tãu frumos? NICIODATÃ ..Dumnezeu sã te ierte, suflet drag..Anuta mea frumoasã”. La fel de afectati de disparitia ei sunt prietenii. „Era o fatã extraordinarã, nici în momentul de fatã nu-mi vine a crede cã ea nu mai este printre noi si cã a suferit acest accident. Tot timpul era cu zâmbetul pe buze, veselã. ..a fost si va rãmâne o prietenã minunatã, chiar dacã ea a urcat sus la îngeri. Un suflet bun, un suflet încã de copil”, a declarat Cristina Deicu, una dintre prietenele Anei.

Primãria este alãturi de familia îndoliatã

„Fata este din satul Viisoara, comuna Todiresti. Îi cunosc tatãl, mama, dar pe fatã foarte putin. Bãiatul stiu cã este din comuna Bãcesti, sat Armãseni. Trupul neînsufletit va fi depus la Viisoara, în casa pãrintilor, iar înmormântarea va avea loc în cimitirul din satul Todiresti. Este un moment trist pentru comuna noastrã, mai ales cã erau foarte tineri. Comunitatea este socatã de acest accident grav, care din pãcate s-a soldat cu o victimã. Pânã în momentul de fatã nu ne-a contactat nimeni în vederea solicitãrii unui ajutor sau sprijin financiar, dar dacã vor solicita vom fi alãturi de familia îndoliatã. Oricum voi merge la înmormântare, voi depune o coroanã din partea primãriei, suntem oameni si trebuie sã ne facem datoria”, a declarat Petricã Simiuc, primarul comunei Todiresti.

Mesaje pe Facebook

Rãpusi de durere, prietenii s-au grãbit sã lase mesaje pe Facebook, la aflarea acestei vesti triste. „Off, nici bine n-ai dat rochia de mireasã jos si s-a întâmplat teribilul accident… Dumnezeu sã te ierte, om frumos…Condoleante familiei”, a scris Ionela Grosu. Un alt mesaj emotionant a fost scris de Adela Baciu: „Nu îmi vine sã cred, acum o sãptãmânã ne petreceam si râdeam, iar acum sã aud cã nu mai esti, nu am cuvinte…Dumnezeu sã te ierte, sã îți dea un loc în dreapta Lui, iar pe cei rãmasi sã vã dea putere si mângâiere! Nu te vom uita niciodatã, suflet blând!”. „Nu pot sã cred asa ceva…..acum douã zile ti-am spus casã de piatrã, iar acum spun Dumnezeu sã te ierte…..ai plecat prea devreme…..chiar e nedreaptã viata asta……o mare durere în inimile tuturor……Ionut tre’ sã fii tare, suntem alãturi de tine”, a scris Avadanii Oana Adriana. Un alt prieten, Teodor Morariu, a scris urmãtoarele cuvinte. „Dumnezeu sã te odihnescã dragã colegã…sincere condoleante familiei…si nouã, toturor, colegilor tãi ne pare foarte rãu de plecarea la ceruri..Dumnezeu s-o ierte de pãcate”.

Filmul tragediei

Vã reamintim cã un grav accident de masinã a avut loc, marti dupã-amiazã, în satul Silistea. O tânãrã în vârstã de 19 de ani, Ana Maria Irimiea, din satul Viisoara, comuna Todiresti, a decedat dupã ce masina în care se afla, condusã de sotul acesteia, care ar fi adormit, a pierdut controlul volanului. Sotul femeii (26 ani) a scãpat cu viatã, dar a intrat în soc în momentul în care a aflat cã partenera sa nu mai trãieste. Cei doi tineri se cãsãtoriserã duminicã. „Accidentul a fost sesizat pe numãrul de urgentã 112, ieri dupã-amiazã (marti, n.r.), la ora 17,16. S-a constatat cã este vorba despre un tânãr de 26 de ani, care conducea pe DN 15 D, din localitatea Negresti spre localitatea Todiresti. Pe raza satului Silistea a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens, lovindu-se de gardul unei locuinte”, a declarat purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Cei doi rãniti, soferul si pasagera, în vârstã de 19 ani, au fost transportati la spital, însã femeia nu a supravietuit.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.