spot_img
spot_imgspot_img
25.7 C
Vaslui
05-iun.-2024

Vãleniul se pregãteste de sãrbãtoare

- Advertisement -

SÃRBÃTOARE…Peste douã sãptãmâni, în ziua în care ortodoxia sãrbãtoreste Adormirea Maicii Domnului, Vãleniul îsi va sãrbãtori hramul satului. La sãrbãtoare sunt asteptati toti cei din comunã, dar mai ales fiii satului risipiti prin toate colturile lumii în speranta unui trai mai bun. Anul acesta, noul primar ales, Radu Beligan, a pregãtit consãtenilor o surprizã pe placul acestora. Invitatã special va fi cântãreata Irina Loghin.

S-au linistit apele dupã alegerile din iunie, iar comunitãtile judetului Vaslui îsi cotinuã viata si obiceiurile ca si pânã acum. La Vãleni, noul primar Radu Beligan si echipa lui pregãtesc Sãrbãtoarea satului la care este asteptatã sã participe toatã suflarea comunei Vãleni, dar si fiii satului plecati în lume pentru un trai mai bun. Bun cunoscãtor al gusturilor muzicale ale oamenilor din comunã, primarul Radu Beligan a pregãtit acestora un spectacol de zile mari, la care invitatã special va fi cântãreata de muzicã popularã Irina Loghin. “Vãleniul este o comunã cu oameni gospodari, iar sãrbãtorile satului sunt un prilej ca toti fiii sãi sã se întoarcã acasã. Mai mult decât atât, acum este si luna august, iar sãrbãtoarea este programatã pe data de 15 a acestei luni, odatã cu sãrbãtoarea

Adormirea Maicii Domnului. Cunosc de multã vreme preferintele oamenilor din Vãleni si stiu cã nu se multumesc cu putin. De aceea, invitata specialã a spectacolului este Irina Loghin. Cred cã anul acesta vom avea parte de niste sãrbãtori reusite si totul va fi ca la carte, pentru cã Vãleniul nu este nici patria violatorilor si nici tãrâmul sãlbaticilor. Este, de fapt, cea mai frumoasã comunã de pe valea aceasta. Evenimentul se va desfãsura în baza sportivã si, cu aceastã ocazie, chem acasã pe toti cei plecati în strãinãtate. Ca primar, mi-am propus sã-i conving sã se întoarcã acasã si sã lucrãm împreunã pentru cã si aici se pot face lucruri mari”, spune primarul comunei Vãleni, Radu Beligan. Sãrbãtoarea de pe 15 august va începe la ora 13.00 cu un meci de fotbal amical între Viitorul Vãleni si Avântul Solesti. Apoi, începând cu ora 16.00, toti vãlenarii sunt invitati la spectacol.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.