spot_img
spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
19-mai-2024

CRIZA de la SPITALUL FLOREASCA s-a încheiat. Medicii au renunţat la demisii

- Advertisement -

Sorin Păun, managerul interimar al Spitalului Floreasca, şi-a înaintat demisia din funcţie, miercuri seară, a anunţat ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, la finalul discuţiilor cu acesta. În cursul zilei de miercuri, nu mai puţin de 15 dintre medicii de la Spitalul Floreasca, din Capitală, au demisionat. Potrivit Realitatea TV, aceştia reclamau managementul defectuos al directorului interimar. Protestul extrem a avut loc în condiţiile în care, zilele acestea, a apărut pe Internet o înregistrare audio în care managerul Sorin Păun înjură rezidenţii în sala de operaţie. Pe de altă parte, Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii, a declarat la Guvern, că situaţia de la Spitalul Floreasca este foarte gravă. Totodată, acesta a precizat că dacă acuzaţiile care i se aduc lui Păun sunt adevărate, sunt inaceptabile. UPDATE: Medicii au renunţat, joi, la demisii.

UPDATE joi 13.08. Criza de la Spitalul Floreasca s-a încheiat, după ce cei 22 de medici au fost de acord să îşi retragă demisiile.

Medicii spun că renunţă la demisii după ce au primit asigurări de la Ministerul Sănătăţii că problemele de la spital vor fi rezolvate.

UPDATE joi, 11.15: Medicii de la Floreasca nu renunţă la demisii. Astfel, 22 de medici şi-au dat demisia şi urmează şi alte demisii. Şi asistenţii medicali şi-au dat demisiile, în semn de protest.

Medicul specialist UPU Gabriela Bratosin a explicat: „Avem certitudinea că nu se vor perpetua aceste proaste obiceiuri. Depinde de conducerea care va veni. Nu vrem să se negocieze cu fiecare în parte. Nu vrem decât să ne facem meseria: să fim lăsaţi să muncim. Cei care au de suferit sunt pacienţii. Sunt câteva lipsuri în spital, nu atât de mari, dar, dacă nu se va asigura o ciclicitate în asigurarea medicaţiei, vom ajunge în situaţia de acum.”

UPDATE miercuri, 23.50. Sorin Păun, managerul interimar al Spitalului Floreasca, şi-a înaintat demisia din funcţie, miercuri seară, a anunţat ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, la finalul discuţiilor cu acesta. El a spus că, în cel mai scurt timp, va fi numit un nou manager interimar care să asigure buna funcţionare a acestui spital, până la organizarea concursului pentru ocuparea postului, cel târziu în luna octombrie.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/demisii-in-masa-la-spitalul-floreasca-din-capitala-ce-reclama-medicii_1976721.html#ixzz4J0JKmoiy
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.