spot_img
spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Vreți să vă întâlniți cu Fiscul? Aflați unde și când este etapa a 2-a a discuțiilor

- Advertisement -

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) organizează, în cursul lunii septembrie, în toată țara, alte 113 întâlniri cu contribuabilii, persoane fizice și persoane juridice, pentru a discuta teme de interes general sau local, care au fost propuse în cele mai multe cazuri de către contribuabili, asociații profesionale, organizații neguvernamentale sau care vizează modificări recente, cum ar fi formularele de TVA D088, declararea livrărilor/prestărilor și achizițiilor efectuate pe teritoriul național de persoanele înregistrate în scopuri de TVA, majorarea plafonului de încasări în numerar, obligațiile fiscale generale de declarare și de plată din luna septembrie. Noile întâlniri survin unor discuții similare organizate în august.

Lista întâlnirilor cu contribuabilii este disponibilă pe site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală sau prin intermediul Call-center-ului, apelând la numărul de telefon: 031.403.91.60.

Pentru a participa la întâlniri, contribuabilii se pot programa prin intermediul „Formularului de asistență” de pe site-ul Agenției.

sursa: http://www.profit.ro/stiri/economie/vreti-sa-va-intalniti-cu-fiscul-aflati-unde-si-cand-este-etapa-a-2-a-a-discutiilor-15538520

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.