spot_img
spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Iubitul naiv, în închisoare, blonda Monica, paradã la terase!

- Advertisement -

CONTRAST În timp ce îndrãgostitul pãcãlit de bani de la Drânceni stã acum în închisoare, alãturi de tovarãsul cu care s-a rãzbunat pe rival, blonda de la care a pornit toatã gâlceava se distreazã cât poate! Se plimbã pe la terase, îsi pune poze provocatoare la profil si posteazã melodii cu mesaj: „Când invidia te roade, eu zâmbesc/Cã îmi merge ca pe roate, uitã-te cum strãlucesc”, le transmite aceasta, dezinvoltã, amicilor de pe Facebook. Între timp, iubitul care a ajuns în puscãrie din cauza ei se zbate sã iasã de dupã gratii. Instanta Tribunalului Vaslui însã, fermã, le-a respins, atât lui, cât si tovarãsului cu care l-a sechestrat si l-a bãtut pe bãrbatul cu care a bãnuit cã blonda Monica îl însalã si îi mãnâncã banii, cererea de a fi cercetati în stare de libertate. „Pãcat de amândoi, si de Daniel, si de Lucian. Doi bãieti linistiti, cu multi prieteni, care au muncit prin Italia, ca sã îsi facã un viitor, iar acum, pentru o femeie au ajuns în închisoare”, au spus apropiatii lui Dorin Tofan, 37 de ani.

Ieri, instanta Tribunalului Vaslui le-a respins celor doi inculpati contestatiile formulate împotriva hotãrârii de fond a Judecãtoriei Husi, care decidea ca Tofan Dorin si Covaci Dumitru Lucian sã fie arestati preventiv, pentru loviri si alte violente, dar si pentru lipsire de libertate. Degeaba si-au împãcat cei doi avocati care sã convingã instanta cã nu reprezintã pericol social concret, cãci probele anchetatorilor au fost mult mai convingãtoare. Acestia au arãtat faptul cã, în data de 24 august, Dorin Tofan si Lucian Dumitru Covaci s-au deplasat cu o masinã pe raza comunei Ghermãnesti, în cãutarea lui Burhuc Cãtãlin, 27 de ani, fatã de care Tofan dorea sã se rãzbune, întrucât bãnuia cã are o relatie ascunsã cu iubita sa, cãreia el îi trimisese în ultima perioadã câteva mii de euro. L-au gãsit pe Burhuc, l-au luat cu forta si l-au dus pe un drum dintre satele Ghermãnesti si Sopârleni, unde l-au bãtut si l-au împiedicat sã plece. A fost nevoie de o interventie în fortã a Politiei în zonã. Cei doi agresori au fost prinsi si arestati preventiv.

Inculpatii au fost considerati „pericol public”!

Tofan a încercat sã se apere în instantã si sã convingã judecãtorii cã nu a fost nimic premeditat si cã totul a reprezentat doar urmarea unui conflict spontan. A arãtat cã munceste în strãinãtate, cã nu are antecedente penale si, în genere, comunitatea stie cã ar fi un bãiat linistit. Nu a fost suficient însã, în fata probelor administrate de procurori, care au pus accentul pe infractiunea de lipsire de libertate, pedepsitã cu închisoarea de la 3 la 10 ani. „Lipsirea de libertate este o faptã foarte gravã, prevãzutã cu ani grei de înhisoare. Poate cã nu a existat premeditarea în acest caz, dar nici nu prea conteazã, de vreme ce viata acelui om a fost pusã în pericol, a fost luat cu forta într-o masinã, a fost dus pe un drum agricol, în loc izolat, a fost bãtut. Lucrurile acestea duc, de regulã, la luarea celei mai aspre mãsuri preventive, întrucât lãsarea în libertatea a unei persoane acuzate de o asemenea infractiune, creeazã în comunitate o stare de teamã. Poate lua legãtura cu cei din dosar si poate influenta cursul cercetãrilor. Sigur cã pe parcursul cercetãrilor si apoi al procesului, inculpatii se pot apãra, pot arãta circumstantele producerii evenimentului si, de ce nu, pot convinge cu punctul lor de vedere. Dar, în principiu, era de asteptat acum aceastã decizie a instantei”, sunt de pãrere avocatii.

Dorin, în închisoare, blonda Monica pe la terase!

Între timp, Monica, blonda de la care a pornit tot scandalul, se distreazã! Deloc afectatã, aceasta si-a schimbat fotografia de profil cu una mult mai provocatoare. Apoi s-a etichetat cu prietenele la o terasã, tinând sã precizeze cã „se simte foarte bine”! „Vedeti cum e viata!? Ea petrece, iar el e acum în închisoare. A meritat oare sã îsi piardã cumpãtul? El o iubea, iar ea deloc. El îi trimitea bani, i-a luat masinã, telefon, iar ea avea o relatie cu altul. El si-a început casã aici, în Râsesti, voia sã facã gospodãrie frumoasã. Îsi rupea spatele la muncã, în strãinãtate, pe unde se putea. Chiar e un bãiat foarte bun, îl cunoastem de mic. Acum a mai ajuns si la puscãrie, dar Dumnezeu nu doarme”, au spus prietenii lui Tofan.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.