spot_img
spot_imgspot_img
13.1 C
Vaslui
28-mai-2024

În temuta lună august au predominat accidentele cu vehicule pe două roţi şi cele provocate de căruţaşi

- Advertisement -

Cea mai aglomerată perioadă a traficului din judeţul Suceava şi cea în care în fiecare an se înregistrează, statistic, cele mai multe accidente rutiere, s-a încheiat ceva mai bine în 2016, în sensul că numărul de accidente grave şi de persoane decedate sau rănite grav în luna august a fost mai redus decât în 2015. Ce se remarcă cel mai mult în acest an este că nu maşinile cu numere străine au fost predominante în accidentele rutiere, aşa cum se întâmpla în alţi ani. Accidentele grave nu au avut în prim-plan autoturisme. Două accidente mortale au fost provocate de căruţaşi, în alte două au murit un motociclist şi un mopedist, de asemenea un biciclist şi un pieton pierzându-şi viaţa în accidente rutiere.

Cifrele în spatele cărora sunt tragedii şi multe suferinţe
După cum a precizat comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în luna august a acestui an pe raza judeţului au avut loc 29 de accidente grave, faţă de 40 în luna august a anului trecut. În accidentele din acest an s-au înregistrat opt persoane decedate, faţă de nouă în august 2015. Situaţia arată semnificativ mai bine în ceea ce priveşte persoanele rănite. Astfel, în acest an, în august, în urma accidentelor grave s-au înregistrat 23 de răniţi grav şi opt răniţi uşor, faţă de 35 de răniţi grav şi 17 vătămaţi corporal uşor, în aceaşi perioadă a anului trecut.

Accidente ca-n filmele de groază provocate de căruţaşi

sursa: https://www.monitorulsv.ro/Local/2016-09-03/In-temuta-luna-august-au-predominat-accidentele-cu-vehicule-pe-doua-roti-si-cele-provocate-de-carutasi

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.