spot_img
spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
19-mai-2024

Victor Ponta şi Sebastian Ghiţă, citaţi la DNA, într-un nou dosar pentru fapte de corupţie

- Advertisement -

Fostul premier Victor Ponta a fost citat la DNA Ploieşti, într-un nou dosar penal, anunta Realitatea Tv. Acesta este suspectat de fapte de corupţie, anunţă Realitatea Tv.

Potrivit surselor citate, Ponta este suspectat de folosirea influenței pentru obținerea de foloase necuvenite.

Fostul premier ar fi primit o sumă de bani pentru a sprijini la alegerile parlamentare din 2012 un anumit politician, pentru ca acesta să candideze într-un colegiu în care ar fi avut șanse să câștige, au precizat sursele citate. Ponta a mai fost audiat la DNA Ploiești în luna aprilie a acestui an, când a fost citat ca martor în dosarul în care deputatul Sebastian Ghiță a fost trimis în judecată pentru șantaj, dare de mită și folosirea de informații nedestinate publicității alături de șefi din poliție și parchete.

La audieri a fost chemat şi Sebastian Ghiţă.  Este al doilea dosar în care Victor Ponta este acuzat de corupţie.

Ghiţă a făcut scurte declaraţii la sediul DNA:

„Nu vreau sa  va spun cum ma simt cu al patrulea sau al cincilea dosar. Din ce estimez eu.. da, am fost citat, eu azi sunt chemat si la Inalta Curte. Din ce am inteles eu e vorba de intalnirea dintre Tony Blair şi Victor Ponta, din 2011,  se vehiculează numele lui Blair”, a declarta Ghiţă.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/victor-ponta-citat-la-dna-intr-un-nou-dosar-penal_1978703.html#ixzz4JSssjjSQ
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.