spot_img
spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
19-mai-2024

Pãrãsit de sotie, un husean a dat foc gospodãriei si a ajuns dupã gratii!

- Advertisement -

ARESTAT Bãrbatul din Cretesti, care, de supãrare cã sotia l-a pãrãsit, si-a dat foc gospodãriei, a ajuns dupã gratii! Acesta a fost arestat preventiv pentru distrugere, mai ales cã, în ziua în care s-a rãzbunat în acest fel, de furie, a sãrit la bãtaie la cel care a sunat la 112 si a dat cu pietre în geamurile unor rude. „Sotia a plecat la muncã peste hotare, iar acestea sunt drame sociale, înecate în alcool, imposibil de rezolvat în spatele gratiilor”, a spus apãrãtoarea sa, avocata Mioara Dima.

Bãrbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, procurorii arãtând cã lãsarea sa în libertate ar presupune pericol public concret. Fãnel Viorel Andrunache si-a incendiat gospodãria si, înfuriat, a sãrit la bãtaie la vecinul care a sunat la 112, ba, mai mult, a aruncat cu pietre în geamul locuintei cumnatilor sãi. Acesta a vrut sã îsi verse amarul în acest fel, dupã ce sotia l-a pãrãsit, a introdus actiune de divort si apoi, având mari probleme cu el, mai cu seamã când era beat, a cerut si ordin de protectie împotriva sa. „A încãlcat si ordinul de protectie, cã el, din cauza bãuturii, nu mai stia nimic din ce face. Si pentru asta ar fi putut fi oricând arestat”, au spus apropiatii sãi.

„Persoanele care întâmpinã asemenea probleme, din pãcate, nu beneficiazã de ajutor de specialitate”

Apãrãtoarea sa a fost avocata Mioara Dima, cãreia, cu ochii în lacrimi, bãrbatul i-a spus ieri cã nu îsi aminteste nimic din ceea ce a fãcut. Îsi iubeste sotia, a spus omul, si nu concepe sã trãiascã fãrã ea. „Sigur cã faptele lui sunt de naturã penalã si ele se pedepsesc în conformitate cu Legea, numai cã, în asemenea cazuri, lucrurile capãtã o dimensiune socialã, imposibil de neglijat. Am înteles cã sotia a plecat deja la muncã peste hotare, asa cum se întâmplã în atâtea alte mii de familii de vasluieni. De aici si pânã la anumite drame sociale nu mai este mult. Unii îsi mai îneacã stãrile în alcool, recurgând la gesturi necugetate. Persoanele care întâmpinã asemenea probleme, din pãcate, nu beneficiazã de ajutor de specialitate, de consiliere si nu pot constientiza cã toate actiunile lor, fãcute la furie, agraveazã situatia. Închisoarea, oricum, nu poate ajuta asemenea oameni cu probleme emotionale si sociale. Din contrã, îi poate înrãi”, a fost de pãrere avocata Mioara Dima.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.