spot_img
spot_imgspot_img
16.3 C
Vaslui
28-mai-2024

Fete din Iaşi, sclave sexuale la Roma. Mărturii terifiante din industria sexului pe bani

- Advertisement -

Fapte care la prima vedere par neverosimile: la doar 12 ani, o copilă ce hoinărea pe străzile din Canta a fost racolată de un proxenet care i-a spus că e îndrăgostit de ea. Cei doi au făcut sex şi, după ce minora a aflat că a fost filmată, a acceptat să îşi vândă trupul pentru bani. Copila e doar una dintre zecile de victime ale unui proxenet foarte periculos din Iaşi, trimis ieri în judecată de procurorii DIICOT. Mircea Cristian trimitea fete „la stradă“ în Roma, în zone infame, câştigând câte 10.000 de euro pe zi. Ducea viaţă în stil mare. Avea vilă, maşini, pistoale şi obişnuia să se laude cu averea sa colectată din prostituţie. Procurorii cred că nu lucra singur şi încearcă să mai identifice un alt bărbat din Iaşi care l-ar fi ajutat să facă bani din sex
O adevărată avere a strâns un tânăr din cartierul Păcureţ din Iaşi după ce a pus pe picioare, aproape de unul singur, o reţea de trafic de carne vie. Procurorii DIICOT Iaşi au finalizat ancheta derulată împotriva proxenetului Mircea Cristian (33 de ani), detalii incredibile fiind adunate de anchetatori în timpul audierilor. Pe baza decla­raţiilor strânse de la fetele care ajungeau să se prostitueze în Italia, multe dintre ele de bunăvoie, procurorii au aflat că proxenetul ieşean, alintat de cunoscuţi cu porecla „Katy“, ar fi strâns sute de mii de euro din traficul de carne vie. Fetele care au lucrat pentru traficant spun că făceau şi câte 1.000 de euro pe seară, media câştigurilor zilnice ale lui Mircea Cristian ajungând, uneori, şi la 10.000 de euro pe zi.
Cum funcţiona reţeaua
Procurorii DIICOT au început ancheta în acest dosar încă din anul 2014 şi au avut nevoie de nu mai puţin de doi ani pentru a strânge probe concludente care să-l incri­mi­neze pe Cristian. Au aflat astfel că ieşeanul se ocupa cu traficul de carne vie încă din anul 2011, fiind ajutat de un anume Dorin Piţai, dat acum în urmărire generală după ce nu a fost de găsit în ultimele luni. Cel puţin 17 fete ar fi fost exploatate de cei doi, cele mai multe dintre acestea fiind trimise în Roma, pentru a se prostitua „la stradă“. „Majoritatea tinerelor recrutate şi exploa­tate sunt minore, provin din familii des­trămate, au un grad redus de instrucţie, o stare materială extrem de precară, având diverse vulnerabilităţi“, se arată în rechi­zi­toriul întocmit de procurorul Iulia Dia­conu.
În actul de acuzare se mai arată că unele fete erau păcălite că vor munci cinstit în Italia, altele se îndrăgosteau de proxeneţi şi se lăsau convinse să practice prostituţia pentru aceştia. Cea mai tânără dintre victime avea doar 12 ani atunci când a fost racolată de Mircea Cristian, ajungând în scurt timp să se prostitueze pentru acesta, la diferite hoteluri din Iaşi.

sursa: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/fete-din-iasi-sclave-sexuale-la-roma-marturii-terifiante-din-industria-sexului-pe-bani–138227.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.