spot_img
spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Revolta RCA continuă! Transportatorii acuză ASF de neregulile din piaţă

- Advertisement -

Transportatorii continuă protestele faţă de scumpirea asigurărilor RCA. Şoferii acuză nepăsarea autorităţilor faţă de modul în care companiile de asigurări auto îşi împart piaţa şi impun preţuri exorbitante, peste cele practicate în Occident.

„Instituţiile statului, Guvernul României doresc să distrugă capitalul autohton din transporturi, nefăcând nimic şi luându-l pe „nu pot” în braţe. Ce presupune asta? Pe de-o parte, oferta către anumite companii de transport care deservesc multinaţionale este o ofertă specială, cu aceleaşi tarife din 2015, în timp ce la companiile autohtone, la capitalul românesc, la cei capitalizaţi autohton, ajungem la 20.000 de RON, faţă de 5.000 de RON, sau chiar la 100.000 de RON. Am văzut oferte de am rămas cutremurat”, a declarat Augustin Hagiu, consultant în transporturi.

Preşedintele ASSAI, Cristian Munteanu, a declarat, la JOCURI DE PUTERE, că responsabilă pentru problemele transportatorilor este Administraţia de Supraveghere Financiară. Acesta a anunţat că în scurt timp va fi publicat un raport care arată neregulile din cadrul instituției.

„Săptămâna următoare, va fi desecretizat un document care va ajunge şi public. Se numește raportul MILIMAN. Se arată, de fapt, în acel raport furtişagul societăţilor de asigurări şi modul în care ASF ţine partea acestor firme de asigurări, acestor multinaţionale”, a declarat Cristian Munteanu, preşedinte ASSAI.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/revolta-rca-continua-transportatorii-acuza-asf-de-neregulile-din-piata_1979092.html#ixzz4JYt9CI4W
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.