spot_img
spot_imgspot_img
13.1 C
Vaslui
28-mai-2024

Bãtãi cu cutite si amenintãri cu moartea la Cãntãlãresti

- Advertisement -

Bãtãi cu cutite, sticle sparte si amenintãri cu moartea la Cãntãlãresti, comuna Stefan cel Mare. Victimã a cãzut vãcarul din sat, care a fost cãlcat în picioare de mai multi tineri din sat. Bãrbatul s-a dus, miercuri searã, sã-si achite o datorie la birt. Banii, destui de multi pe care îi avea asupra lui, le-au fãcut cu ochii câtorva bãieti care îsi pierdeau timpul prin barul respectiv. Acestia l-au urmãrit pânã a iesit afarã si l-au atacat cu pumni si sticle, pânã l-au lãsat inconstient. I-au luat aproximativ 400 de lei si dispãruti au fost. Trezit din lovituri, vãcarul s-a plâns politistilor. Ieri dupã-amiazã, casa celui care a pus la cale tâlhãria a fost cãlcatã de oamenii legii, însã fãrã niciun rezultat. Creierul operatiunii reusise sã fugã. Familia acestuia are o altã versiune si acuzã Politia cã le-a intrat în locuintã fãrã nici mãcar sã se legitimeze.

În satul Cãntãlãresti, comuna Stefan cel Mare, “meseria” de vãcar a devenit foarte periculos de practicat. Si nu neapãrat din cauza animalelor sau a vremii urâte, ci mai ales a “salariului”, care a început sã atragã atentia celor din jur. De acest lucru avea sã se convingã vãcarul satului, miercuri, când s-a dus la un bar din localitate pentru a-si plãti o datorie mai veche. Avea asupra lui aproximativ 700 de lei. Ajuns în birt, bãrbatul si-a scos toti banii din buzunar si a început sã-i numere de fatã cu toti. Gresealã mare, pentru cã imediat a fost luat în vizor de câtiva tineri care-si fãceau veacul pe acolo. Acesta a lãsat 300 de lei vânzãtoarei, a comandat o bere, apoi s-a dus afarã, pânã la WC. Tinerii l-au urmat îndeaproape, iar în momentul când au dat de o alee mai întunecatã, l-au atacat pe bãrbat, lovindu-l cu pumnii, picioarele si sticle, pânã l-au lãsat inconstient. I-au furat toti banii pe care îi mai avea în buzunar, iar apoi s-au fãcut nevãzuti. A doua zi, Ion Anton s-a dus la Politie, unde a reclamat cele întâmplate. Dupã ce i-au identificat pe agresori, oamenii legii le-au fãcut o vizitã, au crezut ei, inopinatã. “Creierul” tâlhãriei, pe numele sãu Marius Beleutã, s-a dovedit a fi însã mai sprinten si a fugit de acasã îniante ca politistii sã-i treacã pragul locuintei. Acum, politistii asteaptã ca tânãrul sã se întoarcã în familie pentru a putea fi tras la rãspundere.

Familia tânãrului are o altã variantã

Ieri dupã-amiazã, familia tânãrului era în stare de soc si asta pentru cã, spune ea, politistii le-au rãscolit casa fãrã ca mãcar sã se legitimeze. “Când au venit, au intrat de parcã erau la ei acasã. Au controlat toatã casã, vã dati seama cã a început sã sperie copiii. Eu am copil mic, de sapte luni, nu e în regulã sã procedeze chiar asa”, a spus Florin, fratele lui Marius. Acesta are o altã variatã a incidentului de miercuri seara, din bar. “E un conflict mai vechi între Marius si Anton Ion, un mosneag vãcar pe ses, care trãieste cu o tigancã alcoolicã. Asta are vreo nouã copii, da’ n-are deloc grijã de ei. Acum ceva timp vãcarul ãsta a vrut sã-l omoare cu cutitu’ pe Marius, însã fratele meu s-a apãrat. Asearã (n.r. miercuri, 7 septembrie), moseangul ãsta s-a îmbãtat, si-a adus aminte de scandalurile din trecut si a început sã vorbeascã urât despre Marius. A spart o sticlã si a vrut sã-i dea în cap cu ea. Din gelozie, cine stie ce i-o fi spus bãietii de pe acolo, cã Marius mai fãcea glume despre ea. Frati-miu nu l-a bãtut sã zici cã… i-a dat doi pumni si a plecat acasã. Mai mult s-a apãrat… Apoi a început sã spunã cã i-a furat si banii, da’ care bani? Cã ãla e vai de capul lui, n-are 2 lei în buzunar, ia pe datorie. Nici nu cunoaste banii, poate sã zicã cã i-a luat si o sutã de milioane. A fost învãtat sã spunã asta, ca sã-l înfunde si mai tare, sã-l aresteze…”, a povestit fratele lui Marius. Mama tânãrului se teme pentru fiul sãu. “Marius e speriat tot, si zgâriat, si palid. E fricos. Când a venit politia, a fugit. A zis cã îl ia la post si îl omoarã în bãtaie. Politia a zis cã mai vine si îl ia cu mascatii”, a spus disperatã mama bãiatului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.