spot_img
spot_imgspot_img
13.1 C
Vaslui
28-mai-2024

Vasluiul participã la Sãptãmâna Europeanã a Sportului

- Advertisement -

“Sportul pentru Toti”

INVITATI LA MISCARE… Cu ocazia celei de-a doua editii a Sãptãmânii Europene a Sportului, eveniment care se desfãsoarã în perioada 10-17 septembrie, în judetul Vaslui sunt programate mai multe actiune specifice, care au ca scop promovarea unui stil de viatã activ si sãnãtos, la nivelul tuturor categoriilor de vârstã, prin practicarea exercitiului fizic si sportului. La S.E.S. 2016, în judetul Vaslui se anticipeazã participarea unui numãr de peste 3000 de prescolari, elevi din clasele pregãtitoare, I-IV, V-VIII, IX-XII si aproximativ 250 de voluntari.

Asociatia Judeteanã Sportul Pentru Toti Vaslui, în perioada 10-17 septembrie 2016, sub patronajul Federatiei Române Sportul Pentru Toti, va organiza a doua editie a Sãptãmânii Europene a Sportului, care se va desfãsura simultan la nivelul tuturor tãrilor membre ale Uniunii Europene, initiativa implementãrii proiectului apartinând Comisiei Europene, în anul 2015, având menirea sã încurajeze participarea activã a cetãtenilor europeni la practicarea sportului.
AJSPT Vaslui, coordonatoarea S.E.S. în judetul Vaslui, va organiza în parteneriat cu Primãria Municipiului Vaslui, Colegiul Economic “Anghel Ruginã”, Palatul Copiilor Vaslui, D.J.T.S Vaslui, derularea activitãtilor pe 6 zone/centre având coordonator/i si voluntari care vor asigura buna desfãsurare a evenimentelor (Vaslui: prof. Anusca-Doglan Elena, prof. Anusca-Doglan Cristian; Berezeni: ed. Nedelcu Ioana; Husi: prof. Pascal Liliana; Negresti: prof. Boitan Georgeta; Bârlad: prof. Arteni Liliana, prof. Juverdeanu Aurelia; Fãlciu: prof. Chelaru Dorel, înv. Ciopei Lenuta). Datoritã impactului favorabil al SES 2015 în judetul Vaslui, la editia a II-a si-au manifestat dorinta de participare un numãr mai mare de educatori, învãtãtori, profesori cu elevii lor si din alte localitãti care se adaugã celor de la editia I.

În judetul Vaslui se vor organiza:
1. Stafete, parcursuri aplicative si dans: Vaslui, Berezeni, Husi, Negresti, Bârlad, Fãlciu;
2. Biciclete si role: Vaslui, Husi, Negresti, Bârlad;
3. Tenis de masã: Vaslui, Negresti, Bârlad;
4. Arte martiale: Negresti, Bârlad;
5. Cros: Vaslui, Berezeni, Husi, Negresti, Bârlad, Fãlciu;
6. Handbal: Vaslui, Berezeni, Negresti, Bârlad;
7. Fotbal: Vaslui, Berezeni, Negresti, Bârlad, Fãlciu;
8. Baschet: Vaslui, Negresti, Bârlad;
9. Volei: Vaslui;
10. Gimnasticã aerobicã: Vaslui, Husi;
11. Carting: Vaslui, Bârlad.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.