spot_img
spot_imgspot_img
13.1 C
Vaslui
28-mai-2024

Mandat de arestare în lipsă pentru criminalul de la Folteşti

- Advertisement -

Judecătoria Tg. Bujor a emis pe numele conducătorului auto de la Folteşti care a părăsit locul faptei după ce a ucis doi copii un mandat de arestare în lipsă pentru 30 de zile de la data punerii în executare. Bărbatul, pe numele căruia s-a întocmit un dosar de cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi părăsirea locului accidentului, a fost pus în urmărire naţională. Poliţiştii continuă activităţile de căutare a conducătorului auto care se sustrage cercetărilor.
Ivanciu Corcioveiu, cel care, deşi nu avea permis, s-a urcat la volan şi a trimis spre moarte doi copii de 8 şi 9 ani, nu este însă de găsit. Până şi rudele lui îi cer să se predea. Se tem ca tânărul să nu îşi facă rău.
„Mi-e frică să nu îşi facă singur rău. Nu ştiu pe unde o fi. A venit la noi, aici, la Chiraftei, şi a mâncat pe la nouă şi ceva dimineaţa în acea zi şi apoi nu l-am mai văzut. Am auzit de la Poliţie ce a făcut. Eu îl sfătuiesc, pe unde o fi, să lase tot şi să vină la Poliţie, să nu mai stea aşa“, spunea plângând Maria Vieru, bunica lui Ivanciu zis Ivan. În faţa casei rudelor lui Ivanciu era o maşină cu număr de Anglia făcută praf. Unii spuneau că ar fi tot o maşină accidentată de tânărul de 23 de ani. Mama lui susţine contrariul.

„Nu îmi vine să cred că nu e prins”

Între timp, rudele copiilor morţi i-au luat pe micuţi de la Morgă. Cer ca ucigaşul să fie prins cât mai repede.
„Sunt pe jumătate moartă. Nu îmi vine să cred că nu e prins cel care l-a omorât şi a fugit”, spunea plângând Adriana Copăceanu, mama lui Marian Cosmin Brăileanu, copilul de 9 ani victimă a accidentului. Femeia a venit din Anglia, unde muncea, să îşi îngroape băiatul. Îi pregătise bani ca să îi cumpere pentru şcoală dar acum i-a luat haine de înmormântare.

sursa: http://www.monitoruldegalati.ro/stirea-zilei/mandat-de-arestare-in-lipsa-pentru-criminalul-de-la-foltesti.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.