spot_img
spot_imgspot_img
16.3 C
Vaslui
28-mai-2024

Familie distrusã: fata de 15 ani violatã a abandonat scoala, mama s-a îmbolnãvit iar fratele violator stã dupã gratii!

- Advertisement -

GROAZNIC… Nemernicul de la Deleni, care si-a nenorocit sora de 15 ani, violând-o, doar ca sã se convingã, a spus el, cã fata era neprihãnitã, vrea în libertate! Instanta i-a respins ferm solicitarea, acesta urmând sã rãmânã, preventiv, dupã gratii cel putin 60 de zile. Între timp, la Deleni, copila, afectatã de cele întâmplate, nu a mai continuat scoala, rãmânând acasã, sã o îngrijeascã pe mama sa, care, pe fondul supãrãrii si rusinii trãite, s-a îmbolnãvit grav. „Am cãutat sã le ajut. Le-am acordat un ajutor de urgentã, ca sã aibã bani sã meargã la spital. Si fata a avut nevoie pe la Psihiatrie, dar si mama, pentru problemele cu ficatul. Fata si-a revenit acum, pare mai bine”, a spus primarul Vasile Tabãrã.

Instanta Judecãtoriei Husi a constatat temeinicia mãsurii arestului preventiv, în cazul individului de la Deleni, comuna Hoceni, Gabriel Dumitru Panait, acuzat de viol asupra propriei surori. Acesta a cerut, prin apãrãtor, judecarea sa în stare de libertate, în arest la domiciliu sau sub control judiciar, însã, previzibil, nu i s-a acceptat. Fapta comisã de acesta a îngrozit comunitatea. În luna iulie a acestui an, individul a mers la câmp, dupã iarbã la animale, împreunã cu sora lui. S-a nãpustit asupra fetei, întrucât, le-a spus el anchetatorilor, nu o credea pe fatã când aceasta îi spusese cã e cuminte si nu si-a început viata intimã. A lovit-o pe copilã, a umplut-o de sânge si cu greu i-a dat drumul. A trimis-o sã se spele la o cismea, iar fata a plecat spre Biserica din sat, speriatã si nestiind cui sã cearã ajutor. Fusese amenintatã cã va fi omorâtã, dacã spune cuiva ce s-a petrecut. O femeie a vãzut-o plângând si rãvãsitã si, luând-o cu binisorul, fata i-a povestit ce a pãtit. Asa au aflat si oamenii legii, care l-au arestat ulterior.

Primãria le-a dat o mânã de ajutor!

Între timp, Mãdãlina a avut nevoie de medici pentru a-si reveni, întrucât a ajuns la Psihiatrie, în urma celor îndurate. Copilul nu a mai mers la scoalã, a rãmas cu 8 clase si stã acasã, sã îi fie alãturi mamei, care si ea s-a îmbolnãvit. „Chiar a trecut cu mama ei pe la Primãrie si eu le-am ajutat cu cât s-a putut. Mama si bunica sunt la ajutor social, iar atunci, dupã întâmplarea aceea, le-am acordat un ajutor de urgentã, ca sã aibã cu ce merge pe la spitale. Si fata a avut nevoie, dar si mama ei, s-a îmbolnãvit grav, cu ficatul. Ea nu si-a mai continuat scoala, a rãmas cu 8 clase. Acum stã acolo, acasã. Fratele ei nu a mai fãcut necazuri pe la noi, prin comunã, dar prin alte pãrti, am înteles cã a stat si la închisoare. El a fost plecat în alt judet, sã lucreze la animale, iar acolo a mai fãcut prostii si a fost si închis pentru faptele lui. Eu, personal, cât am putut, am încercat sã ajut aceastã familie. Când am înteles cã si fata, si mama au nevoie de dus la spital, dar nu au bani, atunci am acordat acest ajutor de urgentã. Fata pare cã e bine, si-a revenit din socul suferit, dar mama ei s-a îmbolnãvit destul de grav”, a spus primarul comunei Hoceni, Vasile Tabãrã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.