spot_img
spot_imgspot_img
19.2 C
Vaslui
28-mai-2024

Imagini şocante filmate azi, ora 16.00 în mijlocul Bucureştilor. Cristi Boureanu, reţinut în trafic după ce şi-a bătut fiica! Fata de 15 ani urla ca din gură de şarpe ca să fie salvată: ”Mă ia acasă, mă rupe-n bătaie!” Patru maşini de Poliţie şi o dubă de Jandarmi au intervenit ca s-o scape pe adolescentă,

- Advertisement -

Un scandal de proporţii a avut loc în această după amiază în nordul Capitalei, în care a fost implicat fostul politician Cristian Boureanu. Acesta este cunoscut pentru altercaţiile avute cu barmanii şi ospătarii, dar de data aceasta a devenit violent chiar cu propria lui fiică. Tânăra, aflată în maşina tatălui ei, a început să strige ca din gură de şarpe, astfel că a fost nevoie de intervenţia jandarmilor şi a Poliţiei, care l-au luat pe Boureanu la întrebări! ŞTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE!
UPDATE 20:20. Fosta soţie a lui Cristi Boureanu susţine că fiica ei este un copil cuminte şi că a fost AGRESATĂ

UPDATE 19.00: În urmă cu puţin timp, mai tânăra iubită a lui Cristian Boureanu, Laura Dincă, a povestit ce s-a întâmplat de l-a determinat pe acesta să o bată pe Ioana, dar şi care a fost motivul care a stat în spatele scandalului. Laura Dincă a mărturisit că fiica lui Boureanu le-ar fi făcut oarecare probleme, ceea ce a dus la confiscarea telefonului adolescentei.

Mai mult, aceştia au fost plecaţi în America, după care în clipa în care au revenit în Constanţa, Ioana insista să fie adusă în Capitală, pentru a petrece timp alături de prietenii săi. De asemenea, anturajul fiicei lui Boureanu e destul de ciudat, pentru că tinerii se întâlneau de obicei pentru a consuma alcool şi pentru a fuma, din spusele Laurei Dincă. Totodată, ea a mai susţinut cu tărie că până acum Ioana nu a mai fost bătută.

”Înainte de a pleca în America, ea a fugit de acasă. Ca să o pedepsească, Cristian Boureanu i-a luat telefonul. Ea s-a supărat rău de tot, iar mama ei i-a cumpărat alt telefon. În America i-am făcut toate poftele. Când ne-am întors din SUA, am mers la Constanţa, unde avem casa în renovare. Cea mică cerea să o aducem însă la Bucureşti, să fie alături de anturajul ei dubios, cu copii care beau şi fumează. Tatăl ei i-a luat din nou telefonul, iar ea, în miezul nopţii, a luat trenul şi a mers la Bucureşti, fără ştirea nimănui, cu bani furaţi din casă, fără telefon, fără nimic… Asta s-a întâmplat sâmbătă. Noi am venit în Bucureşti, a urmărit-o, a văzut cu cine umblă şi că fumează alături de ei, iar acum a vrut să o ducă înapoi la Constanţa şi să o mute la o altă şcoală. Fata este un copil nebătut, nimeni nu s-a atins de ea, dar are foarte mult tupeu. O pedepseau doar luându-i telefonul”, a spus Laura Dincă.

sursa: http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/imagini-socante-filmate-azi-ora-16-00-mijlocul-bucurestilor-cristi-boureanu-retinut-trafic-dupa-batut-fiica-fata-15-ani-urla-gura-sarpe-fie-salvata-ma-ia-acasa-ma-rupe-n-bataie-patru-masini-politie-15565826

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.