spot_img
spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
19-mai-2024

O puştoaică de 16 ani a vrut să se arunce de pe blocul turn de la ieşire din Burdujeni

- Advertisement -

Un gest disperat, al unei tinere rătăcite, fără nici un sprijin şi fără un acoperiş deasupra capului, a dus la blocarea traficului rutier pe principala arteră de circulaţie a Sucevei, la mobilizarea a numeroase forţe de ordine şi de intervenţie, dar şi la formarea unei cozi kilometrice de maşini, de la intrarea în Suceava până în oraşul Salcea.

Alertaţi de prezenţa unei persoane pe marginea acoperişului ultimului bloc turn de la ieşirea din Burdujeni spre Botoşani, reprezentanţii ISU Suceava, împreună cu Poliţia municipiului Suceava şi Poliţia Locală, au închis circulaţia pe strada Eroilor şi pe o porţiune din Cuza Vodă, au securizat o zonă, în jurul imobilului, pentru protecţia celor care altfel ar fi trecut pe acolo şi au adus o macara cu nacelă.
În paralel, alţi reprezentanţi ISU au urcat pe bloc, încercând să discute cu tânăra care se plimba pe marginea terasei blocului, la o înălţime de aproape 30 de metri deasupra solului.

La început, aceasta a refuzat orice comunicare, ba chiar, la un moment dat, a încercat să îşi pună căştile, conectate la telefonul mobil, ca pentru a nu-i mai auzi, dar, agitată, a renunţat repede la ele. Din când în când, obosită, nehotărâtă, se aşeza pe marginea blocului, cu picioarele bălăngănindu-se în afară, privind în jos, fără nici o reţinere.

Alteori, nehotărâtă, gânditoare, se punea tot pe acea margine, dar cu picioarele adunate sub ea, strângându-şi genunchii la gură – poziţia fetusului în burta mamei, căutând protecţie, apărare.

După mai bine de o oră şi jumătate de încercări de a ajunge la ea, tânăra, obosită, înfrigurată, lihnită de foame şi obosită de noaptea petrecută în stradă, a fost convinsă să coboare de pe bloc de negociatorul venit special pentru a comunica cu ea.

sursa: https://www.monitorulsv.ro/Local/2016-08-19/O-pustoaica-de-16-ani-a-vrut-sa-se-arunce-de-pe-blocul-turn-de-la-iesire-din-Burdujeni

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.