spot_img
spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Judecătorii şi procurorii intră în grevă. Zeci de instanţe au anunţat că nu mai lucrează

- Advertisement -

Criză fără precedent în Justiţie: zeci de instanţe îşi întrerup activitatea şi cer demisia ministrului tehnocrat! Protestele au început de astăzi, unele instanţe nu mai judecă decât cauzele urgente.

Instanţe din Argeş, Vâlcea şi Dolj au fost luni în grevă, soluţionând, doar dosarele urgente aflate pe rolul acestora, cum ar fi cauzele cu inculpaţi în stare de arest preventiv sau la domiciliu, cauze privind măsuri preventive, contestaţii la executare, executare silită, ordonanţe preşedinţiale, ordin de protecţie, adopţii sau plasamente.

Iniţial s-a vehiculat că la acţiune participă aproape mai multe instanţele din ţară, însă multe au infirmat informaţia. Printre acestea se numără Curtea de Apel Cluj, Tribunalul Cluj, Judecătoria Cluj, Curtea de Apel Oradea, precum şi Tribunalul Vaslui, ai cărui reprezentanţi au precizat, însă, pentru News.ro, că vor transmite marţi un comunicat legat de această informaţie.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/judecatorii-si-procurorii-intra-in-greva-zeci-de-instante-au-anuntat-ca-nu-mai-lucreaza_313980.html#ixzz4K7miLXLm

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.