spot_img
spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
19-mai-2024

Sistemul centralizat de încălzire şi furnizare a apei calde riscă să intre în colaps

- Advertisement -

Sistemul centralizat de încălzire şi furnizare a apei calde în municipiul Suceava riscă la modul cel mai serios să intre în colaps. Datoriile acumulate de Thermonet către SC Termica SA par a fi bomboana pe coliva unui sistem care nu a funcţionat niciodată normal, iar datoriile acumulate, în special de populaţia rău-platnică, au fost uriaşe, asta în ciuda subvenţiilor de milioane şi milioane de euro care s-au dus fie către Termica, fie către Thermonet mai nou.
Ieri la amiază a expirat ultimatumul dat de reprezentanţii administratorului judiciar al SC Termica SA către Thermonet privind plata sumei de 400.000 de lei, bani care ar urma să ajungă în conturile E.ON pentru consumul de energie electrică de la pompele staţiei prin care se livrează apa caldă către sucevenii racordaţi la sistemul centralizat al oraşului.
Plata nu a fost făcută la termenul solicitat, iar după lungi parlamentări în care s-au implicat administratorii judiciari ai Termica, ai Primăriei, ai Thermonet, dar şi ai Bioenergy (societate care produce agentul termic şi furnizează apa caldă în oraş) s-a convenit să se aştepte ziua de astăzi.

sursa: https://www.monitorulsv.ro/Local/2016-09-14/Sistemul-centralizat-de-incalzire-si-furnizare-a-apei-calde-risca-sa-intre-in-colaps

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.