spot_img
spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Vești excelente pentru părinți. Copiii mici pot fi scoși de la plata întreținerii

- Advertisement -

Părinții îi pot scoate de la plata cheltuielilor de întreţinere pe copiii cu vârsta de până în trei ani, potrivit unui proiect de lege aprobat de Senat.

Plenul Senatului a votat, marţi, o propunere legislativă iniţiată de PNL care prevede că asociaţiile de proprietari pot hotărî exceptarea de la plata cheltuielilor de întreţinere a copiilor cu vârsta de până în trei ani.

Proiectul prevede că asociaţiile de proprietari pot hotărâ exceptarea de la plata cheltuielilor de întreţinere a copiilor cu vârsta de până în trei ani, potrivit News.ro. În plus, este majorat termenul de plată a cotelor de contribuţie la cheltuielile asociaţiei de proprietari, afişate pe lista lunară de plată, de la maximum 20 de zile calendaristice la maximum 30 de zile.

Potrivit expunerii de motive a propunerii legislative, includerea minorilor care au sub 3 ani în numărul persoanelor care plătesc cheltuielile de întreţinere ale locuinţei şi cheltuielile asociaţiei de proprietari nu se justifică.

Propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Legii nr.230/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari a fost iniţiată de senatorul PNL Dragoş Luchian a fost votată cu 74 de voturi favorabile.

Potrivit acestuia, consumul realizat de aceştia se poate reflecta în contoarele de apă sau în consumul locuinţei per ansamblu.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/ve-ti-excelente-pentru-parin-i-copiii-mici-pot-fi-sco-i-de-la-plata-intre-inerii_1981452.html#ixzz4KE840rL9
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.