spot_img
spot_imgspot_img
12.8 C
Vaslui
28-mai-2024

Gheorghe Popescu, audiat ca martor la DNA în dosarul privind cărţile scrise în puşcărie

- Advertisement -

Gheorghe Popescu s-a prezentat miercuri la DNA, unde a fost audiat în calitate de martor în dosarul privind cărţile scrise în penitenciar.

Gheorghe Popescu a declarat miercuri, la DNA, că a fost citat în calitate de martor. Acesta nu a vrut să dea mai multe informaţii, precizând că tot ce are de spus despre cărţile scrise în penitenciar le va spune doar procurorilor DNA.

În acelaşi dosar a fost audiat, marţi, şi directorul sportiv al FC Steaua, Mihai Stoica.

Gheorghe Popescu a fost eliberat condiţionat în 4 noiembrie 2015, după ce a executat un an şi opt luni din pedeapsa de trei ani, o lună şi zece zile primită în dosarul transferurilor de jucători. Popescu a beneficiat de reducerea pedepsei şi pentru că a scris patru cărţi în penitenciar: „Fotbal pentru viitori fotbalişti profesionişti”, „Personalitatea sportivului, condiţie obligatorie pentru succesul în sport”, „Consideraţii privind optimizarea strategiei de promovare a jocului de fotbal la nivel şcolar” şi „Abordări teoretice şi practico-metodice ale predării jocului de fotbal în centrele de copii şi juniori din perspectivă interdisciplinară”.

Ancheta în acest caz a fost începută în ianuarie, după ce DNA s-a sesizat din oficiu cu privire la suspiciunea săvârşirii infracţiunii de favorizare a făptuitorului, respectiv pentru ajutorul dat unor condamnaţi. Anchetatorii susţin că fapta ar fi fost săvârşită de mai multe persoane care au acţionat concertat în scopul de a crea aparenţa că sunt îndeplinite condiţiile legale pentru ca persoanele condamnate să fie liberate condiţionat.

Conform Legii 254/2013 privind executarea pedepselor, în cazul elaborării de lucrări ştiinţifice, se consideră 30 de zile executate pentru fiecare lucrare ştiinţifică.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/gheorghe-popescu-audiat-ca-martor-la-dna-in-dosarul-privind-cartile-scrise-in-puscarie_314298.html#ixzz4KEBCKUrS

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.