spot_img
spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Caz tulburător în Galați. Cum a ajuns o copilă de 14 ani proxenet pentru colegele de școală: ”M-am interesat care dintre fete şi-o pune. Se lăsau greu, dar se lăsau convinse”

- Advertisement -

După ce a cunoscut tainele celei mai vechi meserii din lume pentru că îi era ”ciudă” când îi vedea pe ceilalți copii cu bani, o copilă de doar 14 ani a intrat în forță în afaceri ca ”madame” pentru propriile colege de școală.

„Mama nu avea cu ce să-mi cumpere aproape nimic. Cumva trebuia să fac rost de bani. Aşa mi-a venit ideea”, a declarat Simona.

Simona Alexandra (identitatea protejată în dosarul penal) recunoaște că nu i-a plăcut niciodată să studieze și trecea pe la școală atât cât să nu rămână repetentă. Mama fetei nu pare să se fi implicat destul în educația copilului, iar Simona sătulă de sărăcia din casa veche închiriată de la primărie, a decis să își ia destinul în propriile mâini. Dar a făcut-o urmând căi greșite, deși astăzi toată lumea ridică din umeri, iar copila ajunsă la vârsta maturității nici nu pare să regrete.
Chestionată de anchetatori în legătură cu împrejurările în care a decis să devină – probabil – cel mai tânăr proxenet din România, fata a recunoscut, cu seninătate, că suferea mult pentru că alţii copii aveau bani, iar ea nu.
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.