spot_img
spot_imgspot_img
16.3 C
Vaslui
28-mai-2024

Tăriceanu și Olteanu, audiați la DNA

- Advertisement -

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a venit în faţa procurorilor DNA pentru a fi audiat în dosarul lui Bogdan Olteanu. Al doilea om în stat a fost citat în calitate de martor în ancheta în care fostul viceguvernator al Băncii Naţionale este acuzat de trafic de influenţă. Tot astăzi a fost adus la DNA și fostul viceguvernator BNR.

UPDATE. Călin Popescu Tăriceanu a afirmat la ieşirea de la DNA că nu a avut loc nicio confruntare cu Bogdan Olteanu.

„Am fost audiat ca martor în dosarul lui Bogdan Olteanu”, a spus acesta, adăugând că nu poate da mai multe informaţii şi că nu este un susţinător al „tele-justiţiei”.

Al doilea om în stat a fost citat în calitate de martor în ancheta în care fostul viceguvernator al Băncii Naţionale este acuzat de trafic de influenţă.

Procurorii îl acuză pe Olteanu de trafic de influenţă, susținând că, pe vremea când acesta era preşedinte al Camerei Deputaţilor, între 2006 și 2008, ar fi luat un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vântu şi ar fi beneficiat de sprijin electoral din partea acestuia, totul pentru a-l numi pe Liviu Mihaiu guvernator al Deltei Dunării.

Liviu Mihaiu ar fi urmat astfel să servească intereselor pe care Sorin Ovidiu Vântu le are în acea zonă, mai spun procurorii.

Bogdan Olteanu a fost plasat în arest la domiciliu de către Înalta Curte de Casație și Justiție, în data de 1 septembrie.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/tariceanu-audiat-la-dna-in-dosarul-lui-bogdan-olteanu_1982015.html#ixzz4KJf8exIl
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.