spot_img
spot_imgspot_img
19.2 C
Vaslui
28-mai-2024

PROTESTUL transportatorilor în România. Iată cum se circulă în cele mai importante oraşe

- Advertisement -

Sute de camioane, autocare şi taxiuri s-au adunat, joi dimineaţă, în Piaţa Victoriei din Capitală, în cadrul unui protest legat de nemulţumirile privind valoarea poliţei RCA. Solidari cu colegii lor, şi în mai multe oraşe din ţară au loc proteste de amploare, mai multe străzi principale fiind blocate.

Sute de camioane, autocare şi taxiuri se aflau în Piaţa Victoriei din Bucureşti, încă de la ora 8.00, deşi protestul era programat să înceapă la ora 9.00. Acesta este autorizat până la ora 15.00.

Şi în mai multe oraşe din ţară au loc proteste ale transportatorilor.

Circulaţie îngreunată pe Centura ocolitoare a Braşovului

Nemulţumiţi de valoarea poliţei RCA, transportatorii au decis să organizeze joi un protest legal. La Braşov se circulă greu joi dimineaţă pe ocolitoarea oraşului, scrie mytex.ro.

Centrul Iașului, blocat de transportatori

Centrul Iașului a fost blocat de peste 100 de autobuze și microbuze în cadrul protestului transportatorilor îndreptat împotriva actualelor norme RCA, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Reprezentanții protestatarilor au intrat la discuții cu prefectul Marian Grigoraș. În funcție de rezultatul întrevederii, zona ar fi eliberată de autobuze mai repede.

Transportatorii au parcat în spic în fața Prefecturii, iar șoferii care nu au legătură cu protestul sunt obligați să se „înghesuie” pe străduța cu linii de tramvai dintre Hotel Moldova și Palatul Culturii.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/protestul-transportatorilor-in-romania-iata-cum-se-circula-in-cele-mai-importante-orase_314529.html#ixzz4KJkcf7WI

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.