spot_img
spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
19-mai-2024

Mâncare gustoasã si sãnãtoasã, la doar un click sau un apel telefonic, distantã!

- Advertisement -

ATENTIE, ARTICOL GUSTOS… Mâncare traditional româneascã sau cu specific international, la doar un click sau un apel telefonic distantã. Asa îsi propune unul dintre cele mai apreciate restaurante din Vaslui, Restaurant Roma, sã vinã în întâmpinarea celor care nu au timp sã îsi pregãteascã de acasã pachetul cu mâncare, dar totodatã îsi doresc sã mãnânce sãnãtos în timpul pauzei de masã de la muncã. Începând de luni, 19 septembrie, acestia pot comanda ciorbã, bors, tocãnitã, preparate la grãtar sau diverse alte preparate, inclusiv cu specific international, la numerele de telefon 0725. 399. 999 sau 0235.319.999. Toate, gãtite de chef Cãtãlin Manea, unul dintre cei mai bine cotati bucãtari din tarã. Comanda va veni fix cât ai zice… Peste!

“Noi punem accent foarte mare pe calitatea ingredientelor folosite. Sunt 100% naturale, cumpãrate de la micii crescãtori de animale si legumicultori din judet. Gustul ciorbei fãcute cu gãinã de tarã este fãrã doar si poate mult mai bun decât cea fãcutã cu carne din comert. Vom avea în fiecare zi câte douã feluri de mâncare, unul pe bazã de ciorbe, supe, bors, iar celãlalt, mult mai consistent – preparate la grãtar, cu garniturã, tocãnitã, gulas etc. De asemenea, pentru cei care îsi doresc sã mãnânce preparate de mâncare cu specific international, vom avea si lasagna, pui chinezesc sau alte preparate surprizã”, anuntã chef Cãtãlin Manea. “Preturile vor fi mai mult decât convenabile: 15 lei – douã feluri de mâncare consistente si gustoase”, adaugã proprietarul Resturantului Roma, Florin Ciucã.

Roma delivery – cea mai bunã variantã pentru masa de prânz

Restaurantul îsi mãreste astfel echipa cu încã câteva persoane. “Suntem bucurosi cã am mai creat opt locuri de muncã, lucru care conteazã destul de mult pentru un oras ca Vasluiul. Nu ne dorim decât sã venim în întâmpinarea celor care nu au timp sã gãteascã sau sã meargã la un restaurant, dar totusi, vor sã mãnânce sãnãtos”, a mai spus proprietarul restaurantului. “Le recomand tuturor celor care vor sã trãiascã mult, sã mãnânce cât mai sãnãtos si sã nu sarã mesele. Cea de la prânz este cea mai importantã. Sã renunte la shaorma, pufuleti, covrigi sau alte produse de genul acesta, cu potentiatori de gust, coloranti sau conservanti. Îmi aduc aminte cã, prin anii ’90, pe când lucram în Brasov, a venit în oras un canadian care a investit într-o firmã de constructii. Le-a fãcut angajatilor o cantinã cu salã de mese, bucãtãrie utilatã ultramodern, salã de recreere unde puteau sã stea sã fumeze sau sã citeascã ziarul… Apoi i-a obligat pe români sã foloseascã bonurile de masã pentru a lua prânzul acolo. Sigur, mai subventiona el cu 2-3 lei. El mi-a spus <<voi, românii, nu stiti sã mâncati sãnãtos. Din cauza sãrãciei, mâncati doi covrigi, beti douã pahare cu apã, umflati stomacul, si gata… Dar apoi se îmbolnãveste, îsi ia medical si eu nu mai pot sã fac treabã cu el. Asa, mai bine îl ajut sã se hrãneascã corespunzãtor, el nu se mai îmbolnãveste si nici eu nu rãmân fãrã fortã de muncã>>. Asta era gândirea lui. Noi încã mai avem de muncit pânã sã avem mentalitatea aceasta, însã primul pas pe care trebuie sã-l facem este sã investim mai mult în noi, în sãnãtatea noastrã”, a spus chef Cãtãlin Manea.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.